Wilde avonturen in 'Ex on the Beach: Double Dutch' op MTV

zaterdag 9 juni 2018
Foto: MTV - © Viacom Benelux 2018

Het feest is in volle gang, maar de Tablet Of Terror weet de boel weer flink te verstoren. Elodie krijgt er inmiddels 'zieke errors' van in haar hoofd.

Misschien was Tablet of Error in haar geval een betere naam geweest...

Uiteraard wordt er daarna weer door gefeest, natuurlijk met een drankje. Dit zorgt ervoor dat het er behoorlijk wild aan toe gaat.

De ochtend na een wild feestje à la 'Ex on the Beach: Double Dutch' heb je gegarandeerd hoofdpijn. Channah legt even haarfijn uit hoe dat voelde...

De deelnemers mogen eindelijk de villa even verlaten voor een uitstapje en Alex voelt zich toch wel weer aangetrokken tot Geneviève. Ze hebben een haat-liefde relatie en dat vindt hij toch best moeilijk.

Wil je weten wie er uiteindelijk met elkaar in bed belanden en of bij Alex en Geneviève meer sprake is van haat of liefde? Kijk dan a.s. zondag om 22.00 uur naar de zesde aflevering van 'Ex on the Beach: Double Dutch' op MTV en daarna op MTV.nl en in de MTV Play App.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo één logo V3 één V3

Hoewel Amber fysiek al goed opgeknapt is, ziet ze nog steeds bijna niets. De oogartsen proberen in te schatten of haar zicht kan verbeteren. Leonore viert haar tweede verjaardag ... op intensieve zorgen. Met Lily gaat het eindelijk opnieuw wat beter en ze krijgt goed nieuws: Fieke is op de specialistische afdeling toegekomen met een sinustrombose. Haar medicijnen krijgt ze via spuitjes, maar Fieke is doodsbang voor de prik. Net nu met Saar alles goed leek te gaan, heeft ze plots opnieuw geen gevoel meer in haar rechterhand.

'Kinderziekenhuis 24/7', om 20.35 uur op Eén.

Dossiers