Trailer voor Cary Fukunaga's 'MANIAC' met Emma Stone en Jonah Hill - VIDEO

vrijdag 10 augustus 2018
Foto: © Coopr/Netflix 2018

Netflix lanceert de officiële trailer van de Netflix Original miniserie 'MANIAC'. Naast hoofdrolspelers Emma Stone en Jonah Hill zijn ook bijrollen voor Justin Theroux, Gabriel Byrne en Sally Field weggelegd in deze serie van creator Patrick Somerville en regisseur Cary Fukunaga ('Beast of No Nation', 'True Detective').

In een wereld en tijd gelijk aan die van ons, vertelt 'MANIAC' het verhaal van Annie Landsberg (Emma Stone) en Owen Milgrim (Jonah Hill). Deze twee vreemden van elkaar besluiten zich op te geven voor de laatste stadia van een mysterieus farmaceutisch onderzoek, ieder met een eigen beweegreden. Annie, permanent ontevreden en doelloos, is gefixeerd op de gebroken relatie met haar moeder en zus. Owen is de vijfde zoon van een rijke industrieel uit New York, maar worstelt al zijn hele leven met een omstreden diagnose van schizofrenie. De belofte van een nieuwe, radicale behandeling bestaande uit een reeks pillen - die volgens uitvinder Dr. James K. Mantleray (Justin Theroux) alles kunnen herstellen in de geest, zoals liefdesverdriet of geestesziektes - doet Annie, Owen en tien andere vreemden besluiten zich naar de faciliteiten van 'Neberdine Pharmaceutical en Biotech' te begeven. Daar onderwerpen zij zich vrijwillig aan een driedaags drugsonderzoek dat, zo wordt hen beloofd, zonder bijwerkingen of complicaties hun leven zal verbeteren.

Het gaat echter niet helemaal volgens plan…


Alle afleveringen van 'MANIAC' zijn vanaf 21 september wereldwijd en exclusief beschikbaar op Netflix.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo één logo V3 één V3

Om te worden wie hij wilde zijn, moest Jani als tiener danig revolteren. Welke vrijheden vinden jongeren belangrijk voor hun zelfontplooiing? En hoe tonen ze hun eigenheid? Een les over rebels zijn en durven gaan voor je eigen dromen. Jani Kazaltzis trekt als gastleerkracht naar het Go! Technisch Atheneum Horteco in Vilvoorde.

'De Klas', om 20.40 uur op Eén.

Dossiers