'The Innocents': vanaf 24 augustus op Netflix - VIDEO

maandag 13 augustus 2018
Foto: © Coopr/Netflix 2018

Wanneer in je leven overal gevaar dreigt, hoe ver ga je dan om jezelf en de mensen waar je van houdt te beschermen? Ontdek het in de nieuwe trailer van de Netflix Original serie 'The Innocents'.

Alles wordt duidelijk vanaf 24 augustus, want dan zijn alle acht afleveringen van deze spannende serie exclusief en wereldwijd beschikbaar op Netflix.


Wanneer de jonge Harry en June samen weglopen van de onderdrukking thuis, wordt hun onschuldige droom verstoort door een wonderlijke ontdekking: June’s vermogen om compleet van uiterlijk te veranderen. Terwijl de jonge geliefden trachten met deze vreemde nieuwe kracht om te gaan, krijgen ze van een mysterieuze professor te horen dat June niet de enige is: er zijn meer 'shifters' zoals zij. Maar hij belooft June te kunnen genezen en te herenigen met haar moeder, die haar drie jaar geleden achterliet. Hun reis wordt echter met de minuut gevaarlijker en de liefde tussen de twee tieners wordt tot het uiterste op de proef gesteld als ze geconfronteerd worden met een zware keuze: de droom blijven najagen of overgeven aan de nieuwe situatie en alles riskeren?

In de serie spelen mee: Sorcha Groundsell ('Clique', 'Iona', 'Sleeping Lions') als June, Percelle Ascott ('Wizard vs. Aliens', 'The Weekend Movie') als Harry en Guy Pearce ('L.A. Confidential', 'Memento', 'The King's Speech') als Halvorson.

'The Innocents' is geproduceerd door New Pictures in de UK, onder leiding van Charlie Pattinson, Elaine Pyke en Willow Grylls. De serie is bedacht en gecshreven door Hania Elkington en Simon Duric, Chris Croucher werkte mee als producer. Farren Blackburn is executive producer van de serie (samen met Charlie Pattinson, Elaine Pyke en Willow Grylls) en director​ van 6 van de 8 afleveringen.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo één logo V3 één V3

Wim is een echte levensgenieter. Maar is ons westers consumptiegedrag nog wel te verzoenen met een leefbare planeet? Wat zijn de concrete oorzaken en gevolgen van de klimaatopwarming? Liggen jongeren daar wakker van? En zijn we bereid om onze levensstijl aan te passen? School: Petrus & Paulus West in Oostende.

'De Klas', om 20.35 uur op Eén.

Dossiers