Sensuele moves en tranen in 'Ex on the Beach: Double Dutch' op MTV

zaterdag 16 juni 2018
Foto: MTV - Viacom Benelux 2018

In de vorige aflevering zagen we hoe de Tablet Of Terror besloot dat Alex en Elodie niet op het verjaardagsfeest van Lisa mochten zijn, maar of dat nou voor n van de partijen een straf is...

Na Lisa's feest belandt iedereen weer in bed, maar Jorden doet dat natuurlijk weer niet alleen. Hij heeft niet voor niets de Love Mansion toegewezen gekregen en dat vindt Nico zeker een high five waard! (Of iets wat ervoor door moet gaan...).

De dames worden op pad gestuurd om een paaldanscursus te volgen. Misschien komen deze kunstjes nog wel eens goed van pas. Jamecia lijkt in ieder geval haar draai gevonden te hebben.

Wie denkt dat het er bij deze aflevering alleen maar leuk aan toe gaat, heeft het flink mis. Geneviève heeft het even zwaar.

Maar natuurlijk wordt er ook flink gefeest in Thailand. Britt heeft er zin in en gaat bij de gedachte alleen al lekker los!

Wil je weten wat Alex en Elodie uitspoken als ze een hele nacht samen zijn? En ben je benieuwd waarom Geneviève zo overstuur is? Kijk dan zondag om 22.00 uur naar de zevende aflevering van 'Ex on the Beach: Double Dutch' op MTV en daarna op MTV.nl en in de MTV Play App.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo n logo V3 n V3

Art Rooijakkers trekt naar de Masai Mara in Kenia, een van de laatste natuurgebieden in Afrika met een enorme rijkdom aan wilde dieren. Het is ook de plek waar de laatste jachtluipaarden ter wereld leven. In een piepklein huisje, midden op de savanne, woont de Nederlandse biologe Femke Broekhuis. Haar missie is het bestuderen en beschermen van de ernstig bedreigde jachtluipaarden. Maar werken in deze uitgestrekte wildernis, bevolkt door de erg traditionele Masai-stam, is alleen weggelegd voor echte doorzetters.

'Helden van de Wildernis', om 20.00 uur op En.

Dossiers