Opblaasbare flamingo's en geschiedenisles van Alex in 'Ex on the Beach: Double Dutch' op MTV

zaterdag 30 juni 2018
Foto: MTV - © Viacom Benelux 2018

Jorden heeft de Tablet of Terror nu al zo vaak gehoord dat hij er helemaal gek van wordt en zelfs compleet andere dingen hoort.

Alex en gloednieuwe ex Erin komen er al gauw genoeg achter dat het best lastig is om met z'n tweetjes op een opblaasbare flamingo te klimmen.

Maar Erin blijf niet voor lang de nieuwste ex van het gezelschap. Er is er namelijk al weer eentje onderweg. Whose EX is next?

Michelle heeft zich tot nu een beetje rustig op de achtergrond gehouden, maar er blijkt toch iemand in de villa te zijn die haar bloed laat koken...

En tot slot krijgen we nog een geschiedenislesje van Alex, wie wil dat nou niet?

Wil je weten waarom Michelle zo door het lint gaat en van wie de nieuwe ex is die de villa in komt? Kijk dan a.s. zondag om 22.00 uur naar de zevende aflevering van 'Ex on the Beach: Double Dutch' op MTV en daarna op MTV.nl en in de MTV Play App.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo één logo V3 één V3

Hoewel Amber fysiek al goed opgeknapt is, ziet ze nog steeds bijna niets. De oogartsen proberen in te schatten of haar zicht kan verbeteren. Leonore viert haar tweede verjaardag ... op intensieve zorgen. Met Lily gaat het eindelijk opnieuw wat beter en ze krijgt goed nieuws: Fieke is op de specialistische afdeling toegekomen met een sinustrombose. Haar medicijnen krijgt ze via spuitjes, maar Fieke is doodsbang voor de prik. Net nu met Saar alles goed leek te gaan, heeft ze plots opnieuw geen gevoel meer in haar rechterhand.

'Kinderziekenhuis 24/7', om 20.35 uur op Eén.

Dossiers