Nieuw seizoen 'Just Tattoo Of Us' trapt af met lokale EOTB-sterren Jorden en Elodie

donderdag 24 mei 2018

'Just Tattoo Of Us' heeft eigenlijk geen uitleg meer nodig: in de spraakmakende show van Viacom-zender MTV gaan tweetallen de ultieme vertrouwenstest aan en plaatsen ongezien een voor elkaar ontworpen tattoo bij elkaar.

In de eerste twee seizoenen heeft dat al bijzondere beelden opgeleverd, zoals het gezicht van president Trump, een 'slut'-stempel en een six-pack blikjes in plaats van de gespierde versie daarvan.

Jorden en Elodie uit MTV's 'Ex on the Beach: Double Dutch' hebben zich door de eerste twee seizoenen niet laten afschrikken. Sterker nog: ze gaan de uitdaging met elkaar aan in een special van MTV's 'Just Tattoo Of Us' gepresenteerd door Koen Kardashian. Geven ze elkaar iets waar de ander blij van wordt of brengen de ontwerpen hun vriendschap voor altijd om zeep?

Donderdag a.s. gaat het derde seizoen van de internationale 'Just Tattoo Of Us' van start, waarin elke week drie tweetallen de beproeving aan gaan en voor hun partner in crime een bijzondere tattoo ontwerpen. Ook dit seizoen presenteert Charlotte Crosby de show, deze keer voor het eerst met Scotty T (bekend van Geordie Shore) aan haar zijde.

Het nieuwe seizoen van 'Just Tattoo Of Us' is vanaf donderdag elke week om 21.30 uur te zien op MTV en daarna op MTV.nl en in de MTV Play App. De special met Jorden en Elodie is nu al te zien op MTV.nl.

Persbericht Viacom Benelux
http://www.mtv.be
Meer artikels over MTV BE

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo één logo V3 één V3

Omdat Atil ziek valt, moet Helena op het laatste moment een zitting van hem overnemen. Op het eerste gezicht een eenvoudige zaak, maar tijdens de zitting krijgt Helena de indruk dat er iets niet helemaal klopt. Wanneer ze de zaak laat uitstellen en het dossier heropent, komt ze op het spoor van een criminele motorbende die niet aarzelt om haar te bedreigen. Kan Helena zich nog helemaal in de zaak vastbijten als ze zichzelf ermee in gevaar brengt?

'De Ridder', om 21.25 uur op Eén.

Dossiers