Nieuw deel 'Making A Murderer' op Netflix

donderdag 18 oktober 2018

Vanaf vrijdag 19 oktober is het langverwachte tweede deel van de veelgeprezen, met Emmy Award bekroonde, Original documentaireserie 'Making A Murderer' beschikbaar op Netflix.

Emmy Award-winnende filmmakers Laura Ricciardi en Moira Demos volgen opnieuw Steven Avery, zijn medeverdachte en neef Brendan Dassey, hun families en alle betrokken juridische teams die blijven strijden voor gerechtigheid. Tijdens de 10 nieuwe afleveringen toont 'Making A Murderer' part 2 het proces na de veroordeling, met een enorm hoge inzet en emotionele tol, bij alle betrokkenen.

logo VTM logo

Donderdag en zondag werken de Rode Duivels hun laatste twee wedstrijden af in groep 2 van Divisie A van de Nations League. De Rode Duivels wonnen zowel op het veld van IJsland (0-3) als in eigen huis van Zwitserland (2-1) en staan met een 6 op 6 aan de leiding in de groep, samen met Zwitserland. IJsland, het zwakke broertje van deze poule, telt na 3 wedstrijden nog steeds 0 punten, en is nu al zeker van de degradatie naar Divisie B.

'Uefa Nations League: BelgiŽ-Ijsland', om 20.25 uur bij VTM.