Netflix kondigt releasedata en nieuwe Originals aan

woensdag 29 juli 2015

Tijdens de Television Critics Academy (TCA) in Los Angeles, heeft Netflix de releasedata bekendgemaakt van heel wat nieuwe Originals, Kids en Family Originals en Comedy Specials.

 


 

Originals

Keith Richards: Under the Influence – 18 september 2015
'Keith Richards: Under the Influence' brengt een bijzondere kijk in het leven van de muzieklegende. Een leven waarin niet alleen muziek, maar ook drugs de hoofdrol spelen. De docufilm toont zeldzame fragmenten rechtstreeks uit het leven van Keith Richard. Het is een portret van de zanger die je meeneemt naar de oorsprong van zijn roeping als songwriter, gitarist en entertainer. De film geeft een onvervalste blik over een van de pioniers van de rockmuziek en toont sleutelfiguren en de belangrijkste plaatsen waar hij zijn inspiratie vond en nog steeds vindt.

'Als er een Mount Rushmore bestaat voor Rock ’n Roll, dan is Keith’s gezicht er absoluut onmisbaar. Hij is altijd al de ziel van rockmuziek geweest -  zowel voor de lichte als donkere schaduwen daar', getuigt regisseur Morgan Neville, die eerder al een Academy Award won voor Feet from Stardom. Al zit er nog meer achter de man dan gedacht: 'Keith Richard bleek een man te zijn vol humor, kennis en wijsheid. Dat is de échte Keith, en ik voel me vereerd dat we dat aan een wereldwijd publiek mogen tonen.'

'Keith Richards: Under the Influence' werd geproducet door Morgan Neville zelf, Justin Wilkes (What Happened, Miss Simone?, Under African Skies) en Jane Rose (Crossfire Hurricane, Shine A Light).

With Bob and David – Coming soon
Verwacht je aan hilarische sketches in 4 afleveringen met Bob Odenkirk en David Cross in de hoofdrol.

Marvel's Jessica Jones – Coming soon
Na 'Daredevil' komt Netflix binnenkort met de tweede Marvel-hit op Netflix. In 'Marvel’s Jessica Jones' kruipt Krysten Ritter in de huid van superheld Jessica Jones met tegenspeler David Tennant als Kilgrave.

A Very Murray Christmas – Coming soon
Een Original Netflix-film van Sofia Coppola waarin Bill Murray voor het eerst zichzelf speelt. Hou je ook vast voor de lange lijst sterren die eveneens in beeld verschijnen: George Clooney, Miley Cyrus, Chris Rock, Paul Shaffer, Amy Poehler, Julie White, Dimitri Dimitrov, Michael Cera, David Johansen, Maya Rudolph, Jason Swartzman, Jenny Lewis, Phoenix, Frederic Moulin en Rashido Jones.

Hemlock Grove Seizoen 3 - Coming soon
Het derde en laatste seizoen van deze mysterieuze reeks op basis van de gelijknamige roman van Brian McGreevy’s.

F is for Family - Coming soon
'F is for Family' is de comedy-serie van Bill Burr, waarin Burr zelf speelt naast Laura Dern en Justin Long.

Chelsea Does – Coming soon
'Chelsea Does' is een docu-komedie die de persoonlijke fascinatie van Chelsea Handler in beeld brengt in vier delen: huwelijk, racisme, technologie en drugs. De talkshow gaat live in 2016 en werd geregiseerd door de Oscar-genomineerde Eddie Schmidt (This Film Is Not Yet Rated). Uitvoerend producenten zijn Chelsea Handler zelf en Morgan Neville, wiens 20 Feet From Stardom ook genomineerd werd voor een Oscar. Gary Snoonian (Chelsea Lately) producete de serie.

Master of None – 6 november 2015
Met 'Master of None' zorgt Netflix voor een komische serie waarin comedian en acteur Aziz Ansari (The Rocker, Funny People) de rol speelt van Dev, een 30-jarige acteur in New York die volop op zoek is naar wat hij wil in het leven. Met zijn ambitieuze karakter en grappige kijk op de wereld wordt hij geconfronteerd met de alledaagse dingen, gaande van de benarde posities van ouderen, de ervaringen van immigranten en de zoektocht naar de meest heerlijke pasta voor het avondeten. Ansari acteert en bedacht de serie samen met Alan Young; samen traden ze ook op als executive producers naast Mike Schur (Parks and Recreation), Dave Becky (Louie) and David Miner (Unbreakable Kimmy Schmidt). Ook H. Jon Benjamin, Eric Wareheim, Lena Waithe, Noel Wells en Kelvin Yo krijgen een rol in de serie. De serie werd exclusief voor Netflix opgenomen door Universal TV en 3 Arts.

BoJack Horseman Seizoen 3 – 2016
De hilarische, veelgeprezen serie 'BoJack Horseman' is verlengd voor een derde seizoen en keert terug met 12 nieuwe afleveringen in 2016. Will Arnett geeft opnieuw zijn stem aan BoJack, de legendarische 90’s ster, die zijn plaatsje probeert te vinden in een wereld waar gevaren als whisky en stukgelopen relaties op de loer liggen. Ook keert Aaron Paul terug als Todd Chavez, Amy Sedaris als Princess Carolyn, Alison Brie als Diana Nguyen en Paul F. Tompkins als Mr. Peanutbutter. 'BoJack Horseman' werd gecreëerd door grafisch artieste Lisa Hanawalt en geanimeerd door ShadowMachine. De show is een Tornante Production, tot leven gewekt door Michael Eisner’s The Tornante Company. Seizoen 1 en 2 zijn alvast integraal te zien op Netflix.

Kids and Family Originals

Project Mc2 – 7 augustus 2015
Slim is het nieuwe cool en dat zullen fans van Project Mc2 snel begrijpen. Dit nieuwe live-actie avontuur speelt zich af in S.T.E.A.M.

Dinotrux – 14 augustus 2015
Na het succesvolle 'Draken: Race naar de Rand', neemt Dreamworks Animation de allerkleinsten mee op een avontuur vol actie naar de mechanische wereld van 'Dinotrux'. De helden in dit verhaal? Bijzondere wezentjes die half dinosaurus en half truck zijn.

Ever After High: Way Too Wonderland – 14 augustus 2015
Het avontuur van 'Ever After High' gaat verder met Way Too Wonderland, de eerste geanimeerde Netflix Original serie van de spectaculaire Mattel franchise.

Puffin Rock – 1 september 2015
Kleuters worden verliefd op de moedige, kleine Puffin die samen met haar broertje Baba op verkenning gaat naar het leven in de zee, de lucht of op het land en diep in de bodem.

Popples – november 2015
De vrolijk gekleurde vriendjes van Popples zijn weer terug. In de jaren ’80 veroverden de schattige vriendjes al vele kinderharten door hun gave om zich te veranderen in fluffly bolletjes.

Care Bears and Cousins – december 2015
Ook de Care Bears – oftewel Troetelbeertjes – ontbreken niet langer. Vanaf december komt de hele familie weer samen op Netflix.

Original Netflix Comedy Specials

Demetri Martin: Live (At the Time) – vanaf 14 augustus 2015
In zijn gloednieuwe show Live (At the Time) geeft Demetri Martin als een van de scherpste comedians van deze tijd een uur het beste van zichzelf in hilarische one-liners.

Anjelah Johnson: Not Fancy – vanaf 2 oktober 2015
Anjelah Johneson’s nieuwste comedy special vertelt het verhaal van een vrouw die haar weg vindt in een leven op de weg. Tegelijk toont ze de hersenspinsels die horen bij het fenomeen ‘huwelijk’ en vertelt ze over de beminnelijke capriolen van haar Mexicaans-Amerikaanse familie.

Anthony Jeselnik: Thoughts and Prayers – 16 oktober 2015
Gefilmd in het historische Fillmore Theatre in San Francisco, neemt Anthony Jeselnik je in zijn laatste special Thoughts and Prayers mee op een avontuur om bij te brullen van het lachen.

John Mulaney: The Comeback Kid – 13 november 2015
In zijn nieuwe stand-up comedy haalt John Mulaney een uitverkocht Chicago Theater binnen met verhalen over een tijdelijke job die hij had, een makelaar die hij kent en nog een andere makelaar die hij kent, alsook de nacht waarin hij Bill Clinton ontmoette.

Brent Morin – 1 december 2015
Na veel fouten en avonturen beslist Morin dat hij verliefd wil worden, al is hij in geen enkel opzicht klaar voor een relatie.

Mike Epps: After Dark – Vanaf 18 december 2015
Het is zijn tijd om te schitteren… en dat doet hij ook in het historische Orpheum Theater in Los Angelos. Mike Epps verliest geen tijd en overdondert zijn gillende publiek zonder excuses met zijn ranzige parades.


Persbericht RCA/Netflix
http://www.netflix.com

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Vive le Vélo, Leve de Ronde' - Karl Vannieuwkerke (Eén)

Dagelijks ontvangt Karl drie gasten aan zijn tafel in de Vlaamse Ardennen om te praten over hun passie voor de koers en 'Vlaanderens mooiste'. Sammy Neyrinck duikt in de sfeer van de Ronde voor dagverse reportages uit het peloton. En iedere dag is er ook een portret van een spilfiguur uit de rijke Ronde-geschiedenis.

'Vive le vélo, leve de Ronde', om 22.10 uur op VRT 1.

Dossiers

NU en STRAKS op tv

volledige TVgids
  • 23:40
    Francisco Desir
    00:55
    VRT NWS laat
  • 23:00
    Smog Town
    07:30
    Ketnet Junior
  • 20:15
    VRT NWS journaal met VGT
    05:00
    Geen uitzending
  • 23:40
    Familie
    01:10
    Geen uitzending
  • 23:40
    Horrorhuurders & Huisjesmelkers
    01:30
    Geen uitzending
  • 23:25
    BlacKkKlansman
    02:00
    The Big Bang Theory
  • 23:25
    Godfather of Harlem
    01:15
    Stargate SG-1
  • 23:25
    Strong Medicine
    00:50
    Offspring
  • 23:40
    Keeping Up Appearances
    00:55
    Geen uitzending
  • 23:15
    Stukken van mensen
    00:25
    De Tafel van Gert
  • 23:10
    Oogappels
    01:00
    Friends
  • 23:25
    Scorpion
    00:20
    Hawaii Five-0
  • 23:15
    Love Island
    00:35
    The Block NZ: On Point
  • 23:45
    FBI
    00:40
    Castle
  • 20:25
    Z-Extra Vivium Digital Awards
    01:30
    Herhalingslus
  • 23:52
    Zo doe je het!
    00:00
    Je Kijkt Naar De Sterren
  • 23:50
    Ottolenghi's Mediterranean Feast
  • 23:05
    Play Sports Highlights
    02:00
    Wordt aangekondigd
  • 23:10
    Silent Witness
    01:20
    Murdoch Mysteries
  • 23:05
    Op1
    00:23
    De Avondshow met Arjen Lubach
  • 22:20
    2Doc
    00:17
    Nieuwsuur
  • 23:51
    Kamp Van Koningsbrugge
    00:53
    De Avondshow met Arjen Lubach