Maak je klaar voor het tweede seizoen van 'Ozark', vanaf 31 augustus op Netflix

woensdag 8 augustus 2018
Foto: © Coopr/Netflix 2018

Ozark local, Ruth Langmore, geeft haar vader - die nog steeds in de gevangenis zit - een update over de gebeurtenissen in Ozark sinds de 'gevaarlijke' familie Byrde er zijn intrek nam.

Ook in het langverwachte tweede seizoen volgen we Marty Byrde en zijn familie terwijl ze zich in de duistere onderwereld van een gevaarlijk drugskartel bevinden. Nu Del er niet meer is, stuurt het misdaadsyndicaat zijn meedogenloze advocaat Helen Pierce naar de stad om de dingen door elkaar te schudden, op een moment dat de rust in het leven van de Byrdes leek terug te keren.

Marty en Wendy worstelen met het vinden van de juiste balans tussen hun familie en de snel escalerende gevaren veroorzaakt door hun relaties met de power-hungry Snells, het kartel en hun nieuwe sheriff, Ruth Langmore. De inzet is nog hoger en de Byrdes realiseren zich dat ze all in moeten gaan vooraleer ze eruit kunnen geraken.

Op 31 augustus is het 2de seizoen van 'Ozark' exclusief beschikbaar op Netflix.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Tipsy' (foto: VIJF - © SBS Belgium 2018)

De zussen Kerkhofs maken zich klaar om aan hun experiment te beginnen, maar eerst ondergaan ze nog een uitgebreide screening. Na de medische testen vliegen ze er meteen in en gaan op café. Dat het niet allemaal een pretje is, blijkt wanneer professor Marc Sabbe hen na het uitgaan aan enkele testen onderwerpt. Kat wordt geconfronteerd met het feit dat het avondje drinken veel zwaardere gevolgen voor haar lichaam heeft dan ze verwacht had.

'Tipsy', om 20.35 uur op VIJF.

Dossiers