Kinderzender Disney Junior lanceert nieuwe serie 'Muppet Babies'

zaterdag 25 augustus 2018
Foto: Disney Channel - © Walkie Talkie 2018

'De Muppet Show' roept bij een hele generatie meteen een pak nostalgische gevoelens op en kent fans van alle leeftijden. Vanaf 3 september neemt Disney Junior je mee naar de kindertijd van favorieten Kermit, Miss Piggy en Gonzo en volg je hoe ze hun stoutste dromen proberen waarmaken.

​Dankzij 3D animatie kan je in de meest levendige kleuren de hilarische avonturen van babies Kermit de kikker, Miss Piggy, Fozzie beer, Gonzo, Animal volgen in hun speelkamer. Summer Penguin, een schattige paarse pinguin en volledig nieuwe muppet in de familie vervolledigt de vrolijke bende. Zoals altijd moedigt Miss Nanny de 'Muppet Babies' enthousiast aan om in hun ongebreidelde fantasie de verste uithoeken van het universum te verkennen en creatief om te gaan met elk obstakel dat hun pad kruist.

De allerkleinsten van 3 tot 5 jaar zullen smullen van hoe de 'Muppet Babies' de wereld ontdekken, hun angsten overwinnen en hun verbeelding induiken! Alles kan, niets is te gek! Back to school was nog nooit zo leuk!

Persbericht Walkie Talkie/Disney Channel
https://tv.nl.disney.be/

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo één logo V3 één V3

Om te worden wie hij wilde zijn, moest Jani als tiener danig revolteren. Welke vrijheden vinden jongeren belangrijk voor hun zelfontplooiing? En hoe tonen ze hun eigenheid? Een les over rebels zijn en durven gaan voor je eigen dromen. Jani Kazaltzis trekt als gastleerkracht naar het Go! Technisch Atheneum Horteco in Vilvoorde.

'De Klas', om 20.40 uur op Eén.

Dossiers