Het is bijna weer 'GLOW'-time op Netflix - VIDEO

donderdag 28 juni 2018

In seizoen 2 volgen we de vrouwen van 'GLOW' op de voet terwijl ze lokale celebrities worden. Ze worden geconfronteerd met de goede maar ook slechte kanten van hun pas ontdekte roem.

Ruth en Debbie worstelen niet alleen met het maken van hun eerste TV-seizoen; ook de pijnlijke gebeurtenis die hun vriendschap op het spel zette, sleept verder aan. Sam is nog steeds gewoon… Sam. Maar nu heeft hij ook nog eens een tiener in huis én moet hij twintig afleveringen uit zijn mouw schudden. Het worstelen is harder, de inzet is hoger en het haar is nog groter, as if that was even possible.


Over 'GLOW'
Showrunners: Liz Flahive, Carly Mensch
Executive Producers: Liz Flahive, Carly Mensch, Tara Hermann, & Jenji Kohan
Format: Comedy; 10 x 30-minute episodes
Cast - Regulars: Alison Brie, Betty Gilpin , Marc Maron, Sydelle Noel, Britney Young, Britt Baron, Kate Nash, Jackie Tohn, Gayle Rankin, Kia Stevens
Cast - Recurring: Sunita Mani, Rebekka Johnson, Kimmy Gatewood, Ellen Wong, Marianna Palka, Chris Lowell, Shakira Barrera, Bashir Salahuddin, Rich Sommer

'GLOW' vertelt het fictieve verhaal van Ruth Wilder (Alison Brie), een werkloze met zichzelf worstelende actrice in het Los Angeles van de jaren ’80. Als ze gebeld wordt voor een onconventionele auditie, grijpt ze haar laatste strohalm naar stardom met beide handen aan en werpt zich in de met spandex en glitter besprenkelde wereld van het vrouwenworstelen. Naast werken met twaalf Hollywood misfits, moet Ruth concurreren met Debbie Eagan (Betty Gilpin) - een voormalig soapactrice die de industrie vaarwel heeft gezegd om een baby te krijgen - maar die terug wordt gezogen als blijkt dat haar ogenschijnlijk perfecte leventje niet is wat het lijkt. En aan het roer staat Sam Sylvia (Marc Maron), een B-film regisseur op retour, die de zware taak krijgt om deze bonte bende te begeleiden naar de top.

Het nieuwste seizoen van 'GLOW' is wereldwijd op Netflix te zien vanaf 29 juni.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo één logo V3 één V3

Omdat Atil ziek valt, moet Helena op het laatste moment een zitting van hem overnemen. Op het eerste gezicht een eenvoudige zaak, maar tijdens de zitting krijgt Helena de indruk dat er iets niet helemaal klopt. Wanneer ze de zaak laat uitstellen en het dossier heropent, komt ze op het spoor van een criminele motorbende die niet aarzelt om haar te bedreigen. Kan Helena zich nog helemaal in de zaak vastbijten als ze zichzelf ermee in gevaar brengt?

'De Ridder', om 21.25 uur op Eén.

Dossiers