Eerste trailer van nieuw seizoen '13 Reasons Why' - VIDEO

dinsdag 8 mei 2018
Foto: © Coopr/Netflix 2018

Netflix lanceert de trailer van het langverwachte tweede seizoen van '13 Reasons Why'. Vanaf 18 mei zijn alle 13 afleveringen exclusief en wereldwijd beschikbaar voor abonnees.

Het tweede seizoen start in de nasleep van Hannah’s overlijden en is voor de andere personages het begin van de moeizame weg naar herstel. Liberty High bereidt zich voor op de rechtszaak, maar iemand probeert de waarheid achter Hannah's dood verborgen te houden. Een reeks onheilspellende polaroids leiden Clay en zijn klasgenoten naar een complot rondom een verschrikkelijk geheim.


In de nieuwe afleveringen zijn te zien: Dylan Minnette als Clay Jensen, Katherine Langford als Hannah Baker, Kate Walsh als Mrs. Baker, Derek Luke als Mr. Porter, Brandon Flynn als Justin Foley, Justin Prentice als Bryce Walker, Alisha Boe als Jessica Davis, Christian Navarro als Tony Padilla, Miles Heizer als Alex Standall en Devin Druid als Tyler. Zij worden bijgestaan door Annie Winters als Chloe, Tommy Dorfman als Ryan Shaver, Brian D’Arcy James als Mr. Baker, Anne Winters als Chloe,  Sosie Bacon als Skye, Steven Weber als Principle Bowen en Samantha Logan als Nina.

De serie is bedacht, geschreven en geproduceerd door Brian Yorkey, met executive producers Selena Gomez, Mandy Teefey, Kristel Laiblin, Anonymous Content Steve Golin en Joy Gorman.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo één logo V3 één V3

Hoewel Amber fysiek al goed opgeknapt is, ziet ze nog steeds bijna niets. De oogartsen proberen in te schatten of haar zicht kan verbeteren. Leonore viert haar tweede verjaardag ... op intensieve zorgen. Met Lily gaat het eindelijk opnieuw wat beter en ze krijgt goed nieuws: Fieke is op de specialistische afdeling toegekomen met een sinustrombose. Haar medicijnen krijgt ze via spuitjes, maar Fieke is doodsbang voor de prik. Net nu met Saar alles goed leek te gaan, heeft ze plots opnieuw geen gevoel meer in haar rechterhand.

'Kinderziekenhuis 24/7', om 20.35 uur op Eén.

Dossiers