E! presenteert nieuwe docuserie 'Very Cavallari' over Kristin Cavallari

zaterdag 14 juli 2018

E! presenteert op 15 juli om 22.00 uur 'Very Cavallari', een nieuwe docuserie met celebrity ondernemer en reality superster, Kristin Cavallari in de hoofdrol.

Met haar nieuwe thuisbasis in Nashville, volgt de serie Kristin’s leven als businessvrouw terwijl zij een flagship winkel voor haar lifestyle productlijn, Uncommon James, lanceert en als echtgenote van voormalig professioneel American Football-speler, Jay Cutler. Het leven van Kristin met haar familie en haar jonge, sexy personeel, is drukker en sensationeler dan ooit tevoren onder de nieuwe skyline van Music City.

'Ons publiek volgt Kristin al vanaf The Hills en zal nu een kijkje krijgen in haar leven als ondernemer en lifestyle trendsetter', zegt Amy Intricaso-Davis, EVP Development en Production bij E!. 'We zullen Kristin het uiterste uit haar zelf zien halen als eigenaar van een nieuw en groeiend merk terwijl ze de strijd aangaat met de druk om het te laten slagen. Het is voor haar een flinke uitdaging om de balans te vinden tussen haar personeel met een sterke mening, tijd te maken voor haar echtgenoot Jay Cutler, die kortgeleden gestopt is als football-speler en een actieve moeder te zijn voor haar drie kinderen.'

In dit seizoen van 'Very Cavallari' start Kristin in Nashville haar nieuwe hoofdkantoor van het snel groeiende fashion en lifestyle merk, Uncommon James. Echter worden de groeipijnen snel zichtbaar als al het personeel haar huis in en uit loopt en dat op de zenuwen van haar echtgenoot werkt. Kristin verhuist namelijk haar bedrijf en personeel, die Jay liefkozend haar “minions” noemt, naar een chique en nieuw onderkomen in Nashville. De kern van het team dat zij in dienst heeft om haar te ondersteunen bij het opbouwen van het bedrijf zijn social media director Shannon, die nooit te verlegen is om haar mening te geven; Brittany, een klasse A workaholic die ingehuurd is om de Uncommon James winkel te leiden; en assistent Reagan, die soms wat vergeetachtig kan zijn, maar het goed bedoeld en de werkvloer opvrolijkt met haar ongewone gevoel voor humor. Doordat iedereen samenwerkt in een nieuwe omgeving en er een aantal nieuwe werknemers bij het team komen, beginnen persoonlijkheden te botsen, raken relaties verweven, lopen de emoties hoog op en ontstaan er driehoeksverhoudingen.

Geen onbekende van het kleine scherm, leerden fans Kristin Cavallari voor het eerst kennen toen zij haar debuut maakte in MTV's 'Laguna Beach: The Real Orange County'. Na een korte tussenpauze van reality televisie, verraste Kristin haar fans door in de laatste twee seizoenen van 'The Hills' terug te keren en ook de voice-over te verzorgen. Sindsdien heeft Kristin de succesvolle schoenenlijn Kristin Cavallari gelanceerd bij Chinese Laundry, is ze een New York Times bestverkopende auteur geworden, heeft ze aan meerdere rode lopers van 'E!'s Live from the Red Carpet' gehost, en heeft ze haar sieradenlijn en lifestyle merk, Uncommon James, gelanceerd. Naast al deze professionele prestaties is ze ook een erg trotse moeder van drie kinderen met haar echtgenoot, Jay Cutler.

'Very Cavallari' gaat in première op 15 juli om 22.00 uur en is geproduceerd door T Group Productions met Jenny Daly, Rob Lobl, Kristin Cavallari en Omid Kahangi als uitvoerende producers.

Persbericht Media Tornado/E!
http://www.eonline.com

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo één logo V3 één V3

Omdat Atil ziek valt, moet Helena op het laatste moment een zitting van hem overnemen. Op het eerste gezicht een eenvoudige zaak, maar tijdens de zitting krijgt Helena de indruk dat er iets niet helemaal klopt. Wanneer ze de zaak laat uitstellen en het dossier heropent, komt ze op het spoor van een criminele motorbende die niet aarzelt om haar te bedreigen. Kan Helena zich nog helemaal in de zaak vastbijten als ze zichzelf ermee in gevaar brengt?

'De Ridder', om 21.25 uur op Eén.

Dossiers