Drama voor 'Neighbours' in AustraliŽ

donderdag 2 augustus 2018

De kijkcijfers van 'Neighbours' ('Buren') in thuisland AustraliŽ kennen tegenwoordig een dramatisch dieptepunt. Amper 100.000 mensen kijken nog naar de nieuwe avonturen. Dat schrijft Het Nieuwsblad.

'Neighbours' wordt in Australië al enkele jaren uitgezonden op een digitale zender. De zender kampte op Ten met dalende kijkcijfers. Men dacht dat het programma op het digitale broertje Eleven wel weer beter zou scoren. Het tegendeel bleek echter waar. 'Neighbours' haalde in juli een dramatisch dieptepunt van amper 100.000 kijkers.

Dat de makers de stekker uit 'Neighbours' zullen trekken, is echter zeer onwaarschijnlijk. De soap wordt al jaren financieel overeind gehouden door de Britse zender Channel 5. Dagelijks stemmen nog zo'n 1,5 miljoen Britten op de serie af. Op Eén, waar de reeks 'Buren' heet, kijken ook dagelijks rond de 100.000 mensen.

Bron: Het Nieuwsblad

logo VTM logo

Violet Sanford trekt als jonge songwriter naar New York in de hoop daar haar droom waar te maken. Alles gaat echter veel moeilijker dan ze gehoopt had. Ze krijgt haar demo's niet bij de juiste mensen en tot overmaat van ramp wordt er ingebroken in haar appartement. Er zit niets anders op dan een job te zoeken. Ze krijgt gelukkig werk aangeboden in nachtclub Coyote Ugly. Deze bar is enorm populair omwille van de sexy barvrouwen die hun klanten opzwepen en uitdagen, iets waar Violet geen flauw benul van heeft...

'Coyote Ugly', film uit 2000 om 21.40 uur op VTM.