Zondag op En: Radio 2 Zomerhit 2018

zaterdag 11 augustus 2018

Zondag wordt d Radio 2 Zomerhit van het jaar gekozen. De uitzending is live te volgen op En. Tijd om even terug te blikken op de afgelopen jaren...

Al sinds 1970 wordt jaarlijks dé zomerhit van het jaar uitgekozen. Tijd voor een sprong terug in de tijd, met 10 legendarische nummers.

Ontdek hier enkele legendarische zomerhits uit de geschiedenis van Radio 2 Zomerhit.

En wie wordt dit jaar verkozen tot dé zomerhit van het jaar? Ontdek het zondag op Eén. De live uitzending vanuit Blankenberge met presentator Bart Peeters is vanaf 20.20 uur live te zien op Eén.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'De Rechtbank' (foto: VIER -  SBS Belgium 2018)

'De Rechtbank' opent de zitting in de correctionele rechtbank van Brussel. Een man wordt vervolgd voor opzettelijke slagen en verwondingen aan zijn vriendin. Sindsdien heeft hij geen omgangsrecht meer met zijn dochter. De man beweert dat het om zelfverdediging gaat. Voor het vredegerecht in Antwerpen tracht Van Loon te bemiddelen in een zaak waarbij een man zijn huur voortijdig opzegt, maar zijn huurwaarborg niet terugkrijgt. De verhuurder eist daarbovenop ook een opzeggingsvergoeding. In de correctionele rechtbank van Brugge wordt een man vervolgd voor het bezit, verkoop en gebruik van cannabis. Weymiens zal beslissen of hij een tweede kans krijgt of niet.

'De Rechtbank', om 20.35 uur op VIER.

Dossiers