VTMKZOOM in nieuw jasje EN met blok op VTM

woensdag 4 februari 2015

Vanaf zondag 15 februari is kinderzender VTMKZOOM elk weekend in de ochtend te zien bij VTM. Van 8.00 tot 10.00 uur presenteren Kaztaars Arne en Olga er de gloednieuwe spelshow 'Baas in Huis', afgewisseld met nieuwe seizoenen van de kinderreeksen 'K3 Kan Het!', 'De Daltons' en 'Heidi'.

'Baas in Huis' is een gloednieuw, humoristisch spelprogramma voor de hele familie. Drie ouders en drie kinderen strijden tegen elkaar in teams om de titel Baas in Huis. Dat doen ze door Funnies te verdienen: allerlei beloningen of vrijstellingen van klusjes in huis. Het programma wordt gepresenteerd door twee Kaztaars: Arne Vanhaecke samen met nieuwkomer Olga Leyers.


Tijdens deze gekke studioshow neemt het team van kinderen het op tegen hun ouders in verschillende spelletjes, aangemoedigd door het studiopubliek. De kinderen en ouders in de teams vertegenwoordigen niet alleen iedereen in de studio, maar ook iedereen die kijkt. Bovendien heeft elk team elke week een bekende Vlaming als teamkapitein, waaronder Chris Van Espen, Slongs Dievanongs en Jacques Vermeire.

Reporters van 'Baas in Huis': Laura Tesoro en Jasper Publie
Tijdens 'Baas in Huis' worden verschillende spelrondes gespeeld. Elke week zijn daar ook twee rondes bij met de vaste reporters Laura Tesoro en Jasper Publie. In één ronde voeren ze wekelijks een nieuwe opdracht uit tegen elkaar. Het is aan de twee teams om te raden wie er wint. Voor de andere ronde trekken Laura en Jasper erop uit en stellen ze op straat vragen aan gezinnen over verschillende kinderthema’s zoals zakgeld, liefjes en geheimen. Wat antwoorden ze hierop? Dat moeten de twee teams inschatten.

Laura kennen we als runner-up in het derde seizoen van 'The Voice van Vlaanderen' en ze speelde eerder al Charlotte in 'Familie'. Jasper is de frontzanger van Bandits, waarmee hij tweede werd bij de Belgische voorrondes van het Eurovisie Songfestival in 2014.

Olga: de nieuwe Kaztaar van VTMKZOOM
De trouwe kijkers kennen de VTMKZOOM-gezichten uiteraard al, maar voortaan zijn het de Kaztaars van VTMKZOOM. Bab, Femme en Arne blijven van de partij en verwelkomen bovendien een gloednieuwe Kaztaar: Olga Leyers. Olga presenteert voortaan samen met Arne de gloednieuwe show 'Baas in Huis' bij VTM en zal ook samen met de andere Kaztaars om de beurt 'De Funnie Show' bij VTMKZOOM presenteren.

Olga (17) was eerder al te zien in 'De Kinderpuzzel', 'Binnenstebuiten' - samen met haar zus Ella - en de kinderserie 'De Elfenheuvel'. De jonge spring in't veld zal ongetwijfeld meteen haar gading vinden bij de gekke VTMKZOOM-bende.

'Wat een rollercoaster! Ik ben zó blij om voortaan een Kaztaar te zijn en meteen m'n tanden te zetten in 'Baas in Huis'. Ik grijp deze kans dan ook met beide handen en ben klaar voor dit nieuwe avontuur!'

VTMKZOOM in nieuw jasje
Naast de uitzendingen bij VTM en de nieuwe Kaztaar Olga brengt VTMKZOOM nog meer nieuwigheden. Vanaf zondag 15 februari wordt de zender ook volledig in een nieuw jasje gestoken met een nieuw logo, een vernieuwde zenderlook en vele nieuwe programma's.

'De Funnie Show': van maandag tot vrijdag om 17.00 uur bij VTMKZOOM
Voortaan geen 'Studio KZOOM' meer, maar wel de gloednieuwe dagelijkse show: 'De Funnie Show'. In dit gekke programma verwelkomen Kaztaars Femme, Bab, Arne en Olga de kijkers wekelijks om beurt vanuit de gloednieuwe studio. Ook hier zijn er dagelijks Funnies te winnen. De Funnies zijn niet voor alle kinderen of ouders in Vlaanderen zoals bij 'Baas in Huis', maar wel elke dag voor iemand in het bijzonder.

Op maandag is er Het Zetelspel en maakt er een gezin de kans om Funnies te winnen. Dinsdag is Talentendag: kinderen met een speciaal talent kunnen Funnies winnen. Op woensdag zijn jarige kinderen aan zet tijdens Jarigendag, terwijl het op donderdag Straffe Toeren is en kinderen die een heldendaad hebben verricht Funnies kunnen binnenhalen. Op vrijdag staat Eersteklas centraal en geven de Kaztaars Funnies weg aan een andere klas.

Jonas Boets; Station manager VTMKZOOM: 'Dat VTMKZOOM vanaf nu ook bij VTM te zien zal zijn, is voor ons een logische stap: VTM richt zich op jonge gezinnen en wij ons op hun kinderen. Met dit ochtendblok bij VTM in het weekend, een vernieuwde zenderlook, nieuwe Kaztaar Olga Leyers en vele nieuwe programma's willen we een merk bouwen dat sterk staat in een veranderende tv-wereld. We zijn trots op onze zender en willen iedereen de mogelijkheid geven om te proeven van VTMKZOOM: plezier start hier!'


TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Axel Gaat Binnen' (VTM)

Wat is tantra? Ook Axel wist het niet voor hij vertrok. Nog meer dan anders betreedt hij hier het onbekende. Eén ding is zeker: hij is emotioneel nog nooit zo diep gegaan. In deze aflevering komt Axel zichzelf helemaal tegen op verschillende vlakken. Met de nodige scepsis vertrekt hij naar de retraite in de Ardennen, maar hij keert terug naar Antwerpen als een compleet ander mens.

'Axel Gaat Binnen', om 21.45 uur op VTM.

Dossiers

NU en STRAKS op tv

volledige TVgids
  • 00:05
    Thuis
    06:00
    Radio2 op VRT 1: Goeiemorgen, morgen!
  • 23:45
    Nachtlus
    07:30
    Ketnet Junior
  • 21:00
    Geen uitzending
    06:00
    Tik Tak
  • 23:20
    Chicago Med
    05:30
    Geen uitzending
  • 00:05
    Ambulance
    02:30
    Geen uitzending
  • 23:30
    Anoniem
    09:00
    Geen uitzending
  • 23:25
    Ultimate Police Interceptors
    09:10
    Geen uitzending
  • 00:05
    The X-Files
    15:50
    Married ... With Children
  • 00:10
    Geen uitzending
    06:00
    Joe
  • 23:20
    Blind gekocht
    04:50
    Geen uitzending
  • 23:50
    Friends
    02:15
    Neighbours: A New Chapter
  • 23:50
    Hawaii Five-0
    02:15
    Backroad Truckers
  • 23:20
    Love Island
    02:20
    Geen uitzending
  • 23:35
    FBI
    05:00
    Geen uitzending
  • 20:25
    Herhalingslus
    20:00
    Z-Nieuws
  • 23:58
    Smart home
    06:00
    Nog Even Soezen
  • 23:35
    De Chalet aan zee
    02:00
    Roger van Damme: Bakken
  • 00:10
    Eden Hazard: Harten 10
    03:35
    Tennis: Rolex Monte-Carlo Masters 2024
  • 00:10
    Murdoch Mysteries
    02:30
    Grantchester
  • 23:50
    Op1
    02:15
    NOS Journaal
  • 23:45
    Nieuwsuur
    07:00
    NOS Journaal met gebarentaal
  • 23:27
    90's Dance