VIER bestelt tweede seizoen van '#hetisingewikkeld'

dinsdag 10 juli 2018

De fictiereeks '#hetisingewikkeld' krijgt een vervolg op VIER. Dat schrijft Het Nieuwsblad. Het vervolg is pas ten vroegste in 2019 te zien.

'#hetisingewikkeld' draait rond het koppel Ann Miller en Ben Segers. Zij vormen een koppel dat uit elkaar gaat, maar toch in hetzelfde huis blijft wonen. Het is een bewerking van het originele Deense format 'Bedre Skilt end Aldrig' ('Splitting up Together').

VIER bevestigt de plannen voor een tweede seizoen van '#hetisingewikkeld' aan Het Nieuwsblad. Momenteel wordt er aan de scenario's geschreven. Volgens de zender wordt reeks twee geen remake van het origineel. Het gaat om volledig zelf geschreven afleveringen.

Naast Ben Segers en Ann Miller maken ook onder anderen Lize Feryn, Kristine Van Pellicom, Bill Barberis, Els Olaerts en Johny Voners deel uit van de cast. '#hetisingewikkeld' was op VIER verrassend succesvol met gemiddeld 425.000 kijkers.

Bron: Het Nieuwsblad

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo vier logo 4 logo

Na twee keer de middelbare school te hebben doorlopen, zijn er grote veranderingen op komst voor agenten Schmidt en Jenko wanneer ze undercover gaan op een plaatselijke universiteit. Maar wanneer Jenko een gelijkgestemde ziel ontmoet bij het footballteam en Schmidt bij het kunstwereldje infiltreert, beginnen ze twijfels te krijgen over hun vriendschap. Nu moeten ze niet alleen de zaak oplossen, maar ook uitvogelen of ze een volwassen relatie kunnen hebben.

'22 Jump Street', film uit 2014 met oa. Channing Tatum en Ice Cube, om 20.35 uur op VIER.

Dossiers