Telenet hoofdsponsor en hofleverancier Club Brugge

maandag 27 maart 2006

Telenet heeft afgelopen weekend met Club Brugge KV een overeenkomst gesloten waarin beide partijen hun vertrouwen naar mekaar bevestigen en versterken. Telenet tekende een overeenkomst waardoor het vanaf nu 'official supplier' is geworden. Na de hoofdsponsor is de 'official supplier' het belangrijkste in de sponsorstructuur van Club Brugge KV.

Met meer dan 2,7 miljoen klanten bestrijkt Telenet het grootste deel van Vlaanderen met zowel telefonie-, internet- en televisie producten.

Telenet is in Vlaanderen de marktleider voor supersnel breedband Internet en voor interactieve digitale televisie. In de Nationale Merkenkompetitie heeft Telenet de titel van populairste internetmerk kunnen wegkapen.

Club Brugge KV is in dezelfde Nationale Merkenkompetitie als het populairste merk in België gekroond. Deze uitslag is de bevestiging van het positieve imago van Club.

Telenet en Club Brugge KV hebben beiden een sterke familiecultuur en willen met zowel hun personeel, klanten en relaties omgaan op basis van vertrouwen, openheid en waardering. Die gemeenschappelijke basis en cultuur maakt Club Brugge KV en Telenet tot natuurlijke partners die samen sterk kunnen en willen presteren.

De verfraaiing van de perszaal "Telenet Lounge" in het Jan Breydelstadion is een eerste zichtbare investering van Telenet bij Club Brugge KV. Verder is ook het Jan Breydelstadion uitgerust met een draadloze Telenet WiFi hotspot.

Telenet en Club Brugge KV lanceren in de toekomst verder nog gemeenschappelijke initiatieven en projecten rond Internet toepassingen.

Iedere ochtend een actueel nieuwsoverzicht in je mailbox? Schrijf je dan nu in voor 'TV-Visie extra' via dit invulformulier en dagelijks bij zonsopgang zitten wij in je mailbox. Een aanrader!

Persbericht Telenet

DOSSIER: Digitale televisie in Vlaanderen

volledig dossier

'Titanic' (foto: VTM - © VMMa 2013)

Nostalgie alom deze avond met de klassieker Titanic. In 1912 verlaat de Titanic de haven van Queenstown. Meer dan 2.000 passagiers zullen de overtocht over de Atlantische Oceaan meemaken. Het vaartuig is voor velen het schip der dromen, maar de jonge Rose beschouwt de Titanic als een slavenschip dat haar geketend naar huis zal terugbrengen. Om de financiële problemen van haar ouders op te lossen, is ze immers verplicht om met de rijke Cal te trouwen. Rose houdt niet van haar verloofde en besluit overboord te springen. De jonge Jack Dawson weet dat plan uit haar hoofd te praten. Hij is een derdeklaspassagier voor wie de overtocht het begin van een nieuw en beter leven moet worden. Hoewel Jack en Rose uit totaal verschillende werelden komen, is het liefde op het eerste gezicht. Ze zijn vastbesloten om samen alle emotionele stormen te trotseren en het verzet van haar ouders het hoofd te bieden. Maar wanneer de 'onzinkbare' Titanic in aanvaring komt met een ijsberg, verandert hun romance in een huiveringwekkende strijd om te overleven.

'Titanic', om 20.30 uur op VTM.