Telenet hoofdsponsor en hofleverancier Club Brugge

maandag 27 maart 2006

Telenet heeft afgelopen weekend met Club Brugge KV een overeenkomst gesloten waarin beide partijen hun vertrouwen naar mekaar bevestigen en versterken. Telenet tekende een overeenkomst waardoor het vanaf nu 'official supplier' is geworden. Na de hoofdsponsor is de 'official supplier' het belangrijkste in de sponsorstructuur van Club Brugge KV.

Met meer dan 2,7 miljoen klanten bestrijkt Telenet het grootste deel van Vlaanderen met zowel telefonie-, internet- en televisie producten.

Telenet is in Vlaanderen de marktleider voor supersnel breedband Internet en voor interactieve digitale televisie. In de Nationale Merkenkompetitie heeft Telenet de titel van populairste internetmerk kunnen wegkapen.

Club Brugge KV is in dezelfde Nationale Merkenkompetitie als het populairste merk in Belgi gekroond. Deze uitslag is de bevestiging van het positieve imago van Club.

Telenet en Club Brugge KV hebben beiden een sterke familiecultuur en willen met zowel hun personeel, klanten en relaties omgaan op basis van vertrouwen, openheid en waardering. Die gemeenschappelijke basis en cultuur maakt Club Brugge KV en Telenet tot natuurlijke partners die samen sterk kunnen en willen presteren.

De verfraaiing van de perszaal "Telenet Lounge" in het Jan Breydelstadion is een eerste zichtbare investering van Telenet bij Club Brugge KV. Verder is ook het Jan Breydelstadion uitgerust met een draadloze Telenet WiFi hotspot.

Telenet en Club Brugge KV lanceren in de toekomst verder nog gemeenschappelijke initiatieven en projecten rond Internet toepassingen.

Iedere ochtend een actueel nieuwsoverzicht in je mailbox? Schrijf je dan nu in voor 'TV-Visie extra' via dit invulformulier en dagelijks bij zonsopgang zitten wij in je mailbox. Een aanrader!

Persbericht Telenet

DOSSIER: Digitale televisie in Vlaanderen

volledig dossier

Vitaya logo V3 logo Vitaya V3 logo Vitaya

Relatietherapeuten Jo en Peter plannen een nieuwe sessie voor de deelnemers. Het is het moment van de waarheid voor de experimentele koppels, want ze krijgen videovoorbeelden te zien van hun ruzies en spanningen tijdens hun vorige relaties. Brad is gechoqueerd wanneer hij ziet hoe opvliegend hij is geweest tegen Tallena. Jackie vreest dat haar bazige en koppige gedrag een afknapper is voor Tim. Tim ziet op zijn beurt hoe weinig affectie hij heeft getoond. Jason realiseert zich dat hij verbaal agressief is geweest tegen Michelle en Cassie probeert een reden te bedenken waarom zij en Ryan zoveel ruzie maken.

'Seven Year Switch Australia', om 21.35 uur op Vitaya.