Telenet hoofdsponsor en hofleverancier Club Brugge

maandag 27 maart 2006

Telenet heeft afgelopen weekend met Club Brugge KV een overeenkomst gesloten waarin beide partijen hun vertrouwen naar mekaar bevestigen en versterken. Telenet tekende een overeenkomst waardoor het vanaf nu 'official supplier' is geworden. Na de hoofdsponsor is de 'official supplier' het belangrijkste in de sponsorstructuur van Club Brugge KV.

Met meer dan 2,7 miljoen klanten bestrijkt Telenet het grootste deel van Vlaanderen met zowel telefonie-, internet- en televisie producten.

Telenet is in Vlaanderen de marktleider voor supersnel breedband Internet en voor interactieve digitale televisie. In de Nationale Merkenkompetitie heeft Telenet de titel van populairste internetmerk kunnen wegkapen.

Club Brugge KV is in dezelfde Nationale Merkenkompetitie als het populairste merk in België gekroond. Deze uitslag is de bevestiging van het positieve imago van Club.

Telenet en Club Brugge KV hebben beiden een sterke familiecultuur en willen met zowel hun personeel, klanten en relaties omgaan op basis van vertrouwen, openheid en waardering. Die gemeenschappelijke basis en cultuur maakt Club Brugge KV en Telenet tot natuurlijke partners die samen sterk kunnen en willen presteren.

De verfraaiing van de perszaal "Telenet Lounge" in het Jan Breydelstadion is een eerste zichtbare investering van Telenet bij Club Brugge KV. Verder is ook het Jan Breydelstadion uitgerust met een draadloze Telenet WiFi hotspot.

Telenet en Club Brugge KV lanceren in de toekomst verder nog gemeenschappelijke initiatieven en projecten rond Internet toepassingen.

Iedere ochtend een actueel nieuwsoverzicht in je mailbox? Schrijf je dan nu in voor 'TV-Visie extra' via dit invulformulier en dagelijks bij zonsopgang zitten wij in je mailbox. Een aanrader!

Persbericht Telenet

DOSSIER: Digitale televisie in Vlaanderen

volledig dossier

logo canvas V3 canvas logo

Frankie Dunn is een bokscoach die nooit helemaal tot de top is doorgedrongen. Hij beheert zijn eigen gymzaal samen met z'n beste vriend Eddie. De twee leiden telkens weer nieuwe boksers op, maar tegen de tijd dat ze goed genoeg worden om geld te verdienen, zoeken hun protégés gewoonlijk een andere manager. Eddie is zelf een ex-bokser, die tijdens een gevecht ooit een oog verloor en zich sindsdien tevreden stelt met een bescheiden leven als assistent van Frankie. Op een dag wordt Frankie aangesproken door Maggie, een jonge vrouw die vastbesloten is om een professionele bokser te worden en zijn hulp vraagt. Aanvankelijk wil Frankie er niets van weten, maar Maggie is met geen stokken weg te krijgen uit zijn gymzaal en uiteindelijk voelt de coach dat het haar menens is. Hij ontdekt ook al snel dat ze talent heeft. Er ontstaat ook een schuchtere persoonlijk toenadering tussen de knorrige oude man en de jonge wannabe-sportster...

'Million Dollar Baby', om 21.05 uur op Canvas.