Telenet hoofdsponsor en hofleverancier Club Brugge

maandag 27 maart 2006

Telenet heeft afgelopen weekend met Club Brugge KV een overeenkomst gesloten waarin beide partijen hun vertrouwen naar mekaar bevestigen en versterken. Telenet tekende een overeenkomst waardoor het vanaf nu 'official supplier' is geworden. Na de hoofdsponsor is de 'official supplier' het belangrijkste in de sponsorstructuur van Club Brugge KV.

Met meer dan 2,7 miljoen klanten bestrijkt Telenet het grootste deel van Vlaanderen met zowel telefonie-, internet- en televisie producten.

Telenet is in Vlaanderen de marktleider voor supersnel breedband Internet en voor interactieve digitale televisie. In de Nationale Merkenkompetitie heeft Telenet de titel van populairste internetmerk kunnen wegkapen.

Club Brugge KV is in dezelfde Nationale Merkenkompetitie als het populairste merk in Belgi gekroond. Deze uitslag is de bevestiging van het positieve imago van Club.

Telenet en Club Brugge KV hebben beiden een sterke familiecultuur en willen met zowel hun personeel, klanten en relaties omgaan op basis van vertrouwen, openheid en waardering. Die gemeenschappelijke basis en cultuur maakt Club Brugge KV en Telenet tot natuurlijke partners die samen sterk kunnen en willen presteren.

De verfraaiing van de perszaal "Telenet Lounge" in het Jan Breydelstadion is een eerste zichtbare investering van Telenet bij Club Brugge KV. Verder is ook het Jan Breydelstadion uitgerust met een draadloze Telenet WiFi hotspot.

Telenet en Club Brugge KV lanceren in de toekomst verder nog gemeenschappelijke initiatieven en projecten rond Internet toepassingen.

Iedere ochtend een actueel nieuwsoverzicht in je mailbox? Schrijf je dan nu in voor 'TV-Visie extra' via dit invulformulier en dagelijks bij zonsopgang zitten wij in je mailbox. Een aanrader!

Persbericht Telenet

DOSSIER: Digitale televisie in Vlaanderen

volledig dossier

logo 2BE logo 2014 V3

Nadat hij zijn baan, zijn appartement n zijn vriendin kwijtraakt, besluit Slevin Kelevra zijn vriend Nick Fisher in New York op te zoeken. Eenmaal bij diens appartement aangekomen, wordt hij door twee zware jongens meegenomen naar The Boss. Ze zien hem voor Fisher aan, die nergens te bespeuren valt. En later die dag eist ook de rivaliserende onderwereldbaas The Rabbi zijn aanwezigheid. Die gaat er eveneens vanuit dat hij Nick Fisher is. Slevins pogingen om The Boss en zijn tegenpool The Rabbi van het tegendeel te overtuigen, halen niets uit. Beide maffiosi willen slechts n ding: Nicks torenhoge gokschulden terugbetaald zien.

Met: Josh Hartnett (Slevin Kelevra), Bruce Willis (Goodkat), Lucy Liu (Lindsay), Morgan Freeman (The Boss), Ben Kingsley (Schlomo).

'Lucky Number Slevin', om 20.35 uur op 2BE.