NRJ Casting Day lokt veel nieuw talent

maandag 11 juni 2018

De nieuwe Vlaamse radiozender NRJ startte vorige week succesvol de zoektocht naar nieuw radiotalent. Van de meer dan 250 ingeschreven kandidaten werden er zo'n tachtig uitgenodigd op de Casting Day.

Daar konden ze volop laten zien wat voor radiocapaciteiten ze in hun mars hebben.

Met NRJ krijgt Vlaanderen er dit najaar een radiozender bij die zich richt op actieve stedelingen
in de leeftijdscategorie 14 tot 44 jaar. De zender is al operationeel in vijftien landen. NRJ zal te ontvangen zijn in vijftien Vlaamse centrumsteden, waaronder Antwerpen, Mechelen en Turnhout.

'We zijn een Vlaamse radiozender, gemaakt door en voor mensen van hier, met een stedelijke insteek', zegt Lobke Vergauwen, marketing manager NRJ.

In totaal zoekt NRJ vijf à tien kandidaten die voor of achter de microfoon zullen werken. Een interne ploeg van radiomakers beslist nu wie er binnenkort aan de slag mag bij de zender.

Persbericht SBS Belgium
NRJVlaanderen

DOSSIER: De start van NRJ Vlaanderen

volledig dossier

logo VTM logo

Donderdag en zondag werken de Rode Duivels hun laatste twee wedstrijden af in groep 2 van Divisie A van de Nations League. De Rode Duivels wonnen zowel op het veld van IJsland (0-3) als in eigen huis van Zwitserland (2-1) en staan met een 6 op 6 aan de leiding in de groep, samen met Zwitserland. IJsland, het zwakke broertje van deze poule, telt na 3 wedstrijden nog steeds 0 punten, en is nu al zeker van de degradatie naar Divisie B.

'Uefa Nations League: BelgiŽ-Ijsland', om 20.25 uur bij VTM.