Nieuwe afleveringen van 'De Kotmadam' via Iwatch.be

dinsdag 18 augustus 2009

'De Kotmadam' hoort bij vtm als bier bij een café. Het is met recht en rede de 'FC De Kampioenen' van vtm. Erg populair en al dikwijls herhaald. En toch... 'De Kotmadam' gaat nooit vervelen. Momenteel worden er, met succes, oude afleveringen herhaald in de vooravond. Maar de gloednieuwe reeks is ook al klaar. En die kan je nu al in preview bekijken.

In het nieuwe tv-seizoen staan nieuwe afleveringen van 'De Kotmadam' gepland. Wanneer de nieuwe reeks wordt geprogrammeerd is nog niet bekend. Wie niet kan wachten, heeft echter nu al de mogelijkheid om de nieuwe afleveringen te bekijken. 'De Kotmadam' in preview, het kan via Iwatch.be, de on demand service van vtm.
Klik hier voor 'De Kotmadam'!

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Rode Duivels Radja Nainggolan, Dries Mertens, Toby Alderweireld en Mousa Dembélé skypen met de scholen (foto: Ketnet - © VRT 2016)

Vrijdag is er het rechtstreekse verslag van de tweede 1/4 finale: Wales - België in het Grand Stade Lille Métropole in Villeneuve-d'Ascq. Commentaar: Frank Raes. Gasten: Jan Mulder, Geert De Vlieger, Wesley Sonck en Imke Courtois. (Verlengingen en strafschoppen mogelijk). Presentatie: Karl Vannieuwkerke.

'UEFA Euro 2016: Wales - België', om 20.10 uur op Eén.

Dossiers