Nieuwe afleveringen van 'De Kotmadam' via Iwatch.be

dinsdag 18 augustus 2009

'De Kotmadam' hoort bij vtm als bier bij een café. Het is met recht en rede de 'FC De Kampioenen' van vtm. Erg populair en al dikwijls herhaald. En toch... 'De Kotmadam' gaat nooit vervelen. Momenteel worden er, met succes, oude afleveringen herhaald in de vooravond. Maar de gloednieuwe reeks is ook al klaar. En die kan je nu al in preview bekijken.

In het nieuwe tv-seizoen staan nieuwe afleveringen van 'De Kotmadam' gepland. Wanneer de nieuwe reeks wordt geprogrammeerd is nog niet bekend. Wie niet kan wachten, heeft echter nu al de mogelijkheid om de nieuwe afleveringen te bekijken. 'De Kotmadam' in preview, het kan via Iwatch.be, de on demand service van vtm.
Klik hier voor 'De Kotmadam'!

logo Canvas logo

Twee Finse grotduikers komen om het leven in een diepe grot ergens in Noorwegen. Nadat een officiële Noorse bergingsoperatie met de hulp van Britse experten is afgeblazen, besluiten de overblijvende duikers van de groep zelf naar hun overleden vrienden op zoek te gaan. De documentaire brengt verslag uit van deze geheime en gevaarlijke duikmissie. Naast de enorme fysieke inspanning vereist de zoektocht ook mentaal veel van de ervaren duikers. Ze hebben de families namelijk beloofd dat ze weer herenigd zullen worden met hun omgekomen gezinsleden. Documentaire van Juan Reina.

'Diving into the Unknown', om 22.40 uur op Canvas.