Nieuwe afleveringen van 'De Kotmadam' via Iwatch.be

dinsdag 18 augustus 2009

'De Kotmadam' hoort bij vtm als bier bij een caf. Het is met recht en rede de 'FC De Kampioenen' van vtm. Erg populair en al dikwijls herhaald. En toch... 'De Kotmadam' gaat nooit vervelen. Momenteel worden er, met succes, oude afleveringen herhaald in de vooravond. Maar de gloednieuwe reeks is ook al klaar. En die kan je nu al in preview bekijken.

In het nieuwe tv-seizoen staan nieuwe afleveringen van 'De Kotmadam' gepland. Wanneer de nieuwe reeks wordt geprogrammeerd is nog niet bekend. Wie niet kan wachten, heeft echter nu al de mogelijkheid om de nieuwe afleveringen te bekijken. 'De Kotmadam' in preview, het kan via Iwatch.be, de on demand service van vtm.
Klik hier voor 'De Kotmadam'!

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

vtm logo V3

Zin in een avondje Sciencefiction? Dan ben je aan het juiste adres bij VTM. De Men in Black nemen het op tegen Serleena, een monster at zich als lingeriemodel heeft vermomd. Wanneer Serleena het hele Men in Black-gebouw gijzelt, moet Jay de hulp inroepen van zijn oude maatje Kay. Maar er is echter een groot probleem: Kay is zijn geheugen kwijt en werkt tegenwoordig als postbode. Zal Jay toch nog kunnen rekenen op zijn voormalige buddy?

Met: Tom Lee Jones en Will Smith

'Men in Black II', om 22.15 uur op VTM.

Dossiers