Nieuwe afleveringen van 'De Kotmadam' via Iwatch.be

dinsdag 18 augustus 2009

'De Kotmadam' hoort bij vtm als bier bij een caf. Het is met recht en rede de 'FC De Kampioenen' van vtm. Erg populair en al dikwijls herhaald. En toch... 'De Kotmadam' gaat nooit vervelen. Momenteel worden er, met succes, oude afleveringen herhaald in de vooravond. Maar de gloednieuwe reeks is ook al klaar. En die kan je nu al in preview bekijken.

In het nieuwe tv-seizoen staan nieuwe afleveringen van 'De Kotmadam' gepland. Wanneer de nieuwe reeks wordt geprogrammeerd is nog niet bekend. Wie niet kan wachten, heeft echter nu al de mogelijkheid om de nieuwe afleveringen te bekijken. 'De Kotmadam' in preview, het kan via Iwatch.be, de on demand service van vtm.
Klik hier voor 'De Kotmadam'!

Niels Destadsbader in 'Dansdate' (foto: VTM -  MEDIALAAN 2014)

In deze halve finale strijden Sean & Allison, Kevin & Josje en Bieke & Erik voor een felbegeerd stekje in de finale. De drie duo's tonen het beste van zichzelf in maar liefst twee choreografien, aangeleerd door topchoreografen en beoordeeld door de jury en de kijker. Het belooft weer een verrassende mix van uiteenlopende dansstijlen te worden, waarin de deelnemende koppels zich van een heel andere kant laten zien tijdens de dans, de trainingen n daarbuiten.

'Dansdate', om 20.35 uur op VTM.