Nieuwe afleveringen van 'De Kotmadam' via Iwatch.be

dinsdag 18 augustus 2009

'De Kotmadam' hoort bij vtm als bier bij een caf. Het is met recht en rede de 'FC De Kampioenen' van vtm. Erg populair en al dikwijls herhaald. En toch... 'De Kotmadam' gaat nooit vervelen. Momenteel worden er, met succes, oude afleveringen herhaald in de vooravond. Maar de gloednieuwe reeks is ook al klaar. En die kan je nu al in preview bekijken.

In het nieuwe tv-seizoen staan nieuwe afleveringen van 'De Kotmadam' gepland. Wanneer de nieuwe reeks wordt geprogrammeerd is nog niet bekend. Wie niet kan wachten, heeft echter nu al de mogelijkheid om de nieuwe afleveringen te bekijken. 'De Kotmadam' in preview, het kan via Iwatch.be, de on demand service van vtm.
Klik hier voor 'De Kotmadam'!

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Vitaya logo V3

De in de steek gelaten Hildy Young is ervan overtuigd dat haar datingproblemen allemaal opgelost zullen geraken wanneer ze haar vader kan vinden die ze nooit heeft gekend. Wanneer ze hem eindelijk op het spoor komt, ontdekt ze echter dat hij als huurmoordenaar werkt. Wat volgt is een rollercoaster van emoties, en misschien wel een nieuwe carrire.

Film met Shiri Appleby (Hildy Young), Ivan Sergei (Blue), Kristin Dattilo (Nancy), Christine Adams (Eddie), Bradley Stryker (Harve).

'To Love and Die in LA', om 21.00 uur op Vitaya.

Dossiers