Nieuw seizoen van 'Wereldrecord' op Canvas

donderdag 9 augustus 2018
Foto: Canvas - VRT 2018

Maarten Vangramberen mag voor Canvas een nieuw seizoen maken van zijn programma 'Wereldrecord'. Dat zegt hij in Het Nieuwsblad. Uitzending is wel pas voorzien voor het najaar van 2019.

In 'Wereldrecord' onderzoekt sportjournalist Maarten Vangramberen de wetenschap achter grootse sportprestaties. Dat gebeurt op een erg toegankelijke manier. In het eerste seizoen werd zo onder meer het werelduurrecord op de fiets en de marathon onder de loep genomen.

Het programma scoorde meer dan behoorlijk en scoorde geregeld meer dan 400.000 kijkers. Het is dus niet onlogisch dat er een nieuw seizoen van 'Wereldrecord' komt. In het nieuwe seizoen wordt onder anderen het wereldrecord speerwerpen en verspringen bekeken.

Bron: Het NieuwsbladTVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo vier logo 4 logo

Doug MacRay en zijn jeugdvrienden Albert, James en Desmond vormen een beruchte dievenbende uit Boston die al verschillende bankovervallen heeft gepleegd. Ze zijn er tot nu toe altijd in geslaagd om de politie voor te blijven. Bij hun volgende klus nemen ze de directrice van de bank, Claire Keesey, gegijzeld, maar laten haar daarna opnieuw gaan. Doug vreest dat James haar als getuige uit de weg zal willen ruimen en hij houdt haar van nabij in de gaten. Tussen Doug en Claire groeit stilaan een romance. Doug overweegt zelfs om zijn misdadige leven voorgoed vaarwel te zeggen. Ondertussen voert FBI-agent Adam Frawley een onderzoek naar Doug en zijn bende. Hij ontdekt dat ze banden hebben met misdaadkoning Fergus Colm en dat ze binnenkort voor hem een nieuwe overval zullen uitvoeren.

'The Town', film met oa. Ben Affleck, om 20.35 uur op VIER.

Dossiers