'Net Gemist' ook op Belgacom TV

maandag 27 februari 2006

Vanaf 1 maart kunnen de kijkers van Belgacom TV ook genieten van 'Net Gemist'. Daarnaast worden het aanbod op aanvraag verder uitgebreid met programma's van de VRT, VTM en KANAALTWEE. VT4 en VIJFtv zijn nog steeds niet opgenomen in het pakket van Belgacom TV.

Langzaam maar zeker breidt Belgacom TV zijn diensten uit. Net zoals de digitale kijkers van Telenet zullen de klanten van Belgacom TV een abonnement kunnen nemen op 'Net Gemist' van de VRT. Voor 5.95 euro per maand is het mogelijk om een aantal Vlaamse producties van En, Canvas en Ketnet gedurende 7 dagen na uitzending opnieuw te bekijken. 

Daarnaast biedt Belgacom TV ook andere programma's uit het VRT-archief tegen extra betaling aan. Ook KANAALTWEE en VTM bieden een waaier van eigen programma's (tegen betaling) aan.

'Het Nieuws' (VTM), 'Het Journaal' (En), 'Terzake' (Canvas) en Karrewiet (Ketnet) zijn iedere dag gratis te bekijken.

Nieuw is het extra aanbod voor de Franstalige klanten. Zij kunnen kiezen voor 'Select' met 15 zenders met een breed aanbod of voor 'Movies' met vier filmkanalen.
Bron: VRTnieuws

DOSSIER: Digitale televisie in Vlaanderen

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'De Zonen van van As' (foto: VTM -  MEDIALAAN 2014)

Victor doet op caf zijn beklag bij Herman en Dick: de plannen voor de nieuwe ringweg liggen stil omdat advocaat Bertels een bouwvallige schuur wil laten klasseren. Zolang de procedure loopt, kunnen ze niks doen. De eerste beste storm en de schuur ligt om. Dick begrijpt de voorzet: Wat als Van As nu eens voor die storm zorgt? Jempie vertelt Jakke over zijn nieuw lief. Valentina is jon, lief en van Oekrane. Frans bezoekt zijn zoon Eddy aan de vijver, waar hij schuil houdt na zijn affaire. Frans wil dat hij de papieren tekent zodat Rita officieel zaakvoerder kan worden van de firma 'Van As & Zn'.

'De Zonen van Van As', om 19.50 uur op VTM.

Dossiers