'Net Gemist' ook op Belgacom TV

maandag 27 februari 2006

Vanaf 1 maart kunnen de kijkers van Belgacom TV ook genieten van 'Net Gemist'. Daarnaast worden het aanbod op aanvraag verder uitgebreid met programma's van de VRT, VTM en KANAALTWEE. VT4 en VIJFtv zijn nog steeds niet opgenomen in het pakket van Belgacom TV.

Langzaam maar zeker breidt Belgacom TV zijn diensten uit. Net zoals de digitale kijkers van Telenet zullen de klanten van Belgacom TV een abonnement kunnen nemen op 'Net Gemist' van de VRT. Voor 5.95 euro per maand is het mogelijk om een aantal Vlaamse producties van En, Canvas en Ketnet gedurende 7 dagen na uitzending opnieuw te bekijken.

Daarnaast biedt Belgacom TV ook andere programma's uit het VRT-archief tegen extra betaling aan. Ook KANAALTWEE en VTM bieden een waaier van eigen programma's (tegen betaling) aan.

'Het Nieuws' (VTM), 'Het Journaal' (En), 'Terzake' (Canvas) en Karrewiet (Ketnet) zijn iedere dag gratis te bekijken.

Nieuw is het extra aanbod voor de Franstalige klanten. Zij kunnen kiezen voor 'Select' met 15 zenders met een breed aanbod of voor 'Movies' met vier filmkanalen.
Bron: VRTnieuws

DOSSIER: Digitale televisie in Vlaanderen

volledig dossier

vlag logo En een logo vlag

Op een altaar in een kerk wordt het levenloze lichaam gevonden van Audrey Chadwick. Hoewel Audrey iedereen verteld had dat ze een verpleegster was, herkent Bacchus - die niet zo gelukkig is getrouwd - haar als animeermeisje in de 'Rakes', een nachtclub van de Amerikaan Patrick Donovan. De dokter bij wie Audrey onlangs een abortus had laten uitvoeren, vertelt Gently dat ze verkracht werd. De plaatselijke anti-abortusactiviste Margaret Bishop wil dat de club van Donovan meteen wordt gesloten. Maar haar man, de advocaat van Donovan, heeft om meer dan een reden andere belangen...

'George Gently', om 20.40 uur op En.