Najaar Vitaya : nieuw 'Klussen met Roger'

woensdag 23 augustus 2006

Twee linkerhanden? Sla je met een hamer meer op je vinger dan op de spijker? Misschien kan Roger uitweg bieden! Roger is intussen zowat uitgegroeid tot hét grote voorbeeld van heel wat doe-het-zelvers in Vlaanderen. Niet verwonderlijk, als je weet dat je hem elk weekend opnieuw aan het werk kan zien op Vitaya.

Telkens weer brengt Roger een klus tot een goed einde, waarbij hij je stap voor stap informeert over de juiste werkwijze, de geschikte materialen en de meest gebruiksvriendelijke producten om tot een goed resultaat te komen.

Afsluiten doet Roger keer op keer met een tip. Daarin bewijst hij week na week dat er voor elk probleem een geschikte oplossing bestaat. Met Rogers advies op zak, kan je dan ook goed geïnformeerd naar de doe-het-zelfzaak in je buurt om je het nodige aan te schaffen voor de doe-het-zelfprojecten die jij thuis op stapel staan hebt!

'Klussen met Roger' vanaf zondag 10 september 2006 om 19.30 uur op Vitaya.

DOSSIER: Het televisienajaar 2006

volledig dossier

K3 (foto: © VTM - SBS6 2015)

Ze zijn al een tijdje gevonden, de nieuwe meisjes van K3. Na de spannende liveshows van 'K3 Zoekt K3' gingen Karen, Kristel en Josje samen met hun opvolgsters op tournee: een wervelend debuut voor Klaasje, Marthe en Hanne, en voor Karen, Kristel en Josje een emotioneel afscheid van een periode die zij heel erg koesteren. VTM zendt het afscheidsconcert in de Lotto Arena begin mei uit, zodat iedereen vanuit de zetel nog één keer mee kan genieten van het laatste optreden van Karen, Kristel en Josje.

Het afscheidsconcert van Karen, Kristel en Josje, begin mei in de Lotto Arena.

'K3 Loves You: Het afscheidsconcert van Karen, Kristel en Josje', om 21.15 uur bij VTM.