Najaar Vitaya : nieuw 'Klussen met Roger'

woensdag 23 augustus 2006

Twee linkerhanden? Sla je met een hamer meer op je vinger dan op de spijker? Misschien kan Roger uitweg bieden! Roger is intussen zowat uitgegroeid tot hét grote voorbeeld van heel wat doe-het-zelvers in Vlaanderen. Niet verwonderlijk, als je weet dat je hem elk weekend opnieuw aan het werk kan zien op Vitaya.

Telkens weer brengt Roger een klus tot een goed einde, waarbij hij je stap voor stap informeert over de juiste werkwijze, de geschikte materialen en de meest gebruiksvriendelijke producten om tot een goed resultaat te komen.

Afsluiten doet Roger keer op keer met een tip. Daarin bewijst hij week na week dat er voor elk probleem een geschikte oplossing bestaat. Met Rogers advies op zak, kan je dan ook goed geïnformeerd naar de doe-het-zelfzaak in je buurt om je het nodige aan te schaffen voor de doe-het-zelfprojecten die jij thuis op stapel staan hebt!

'Klussen met Roger' vanaf zondag 10 september 2006 om 19.30 uur op Vitaya.

DOSSIER: Het televisienajaar 2006

volledig dossier

logo Canvas logo

Twee Finse grotduikers komen om het leven in een diepe grot ergens in Noorwegen. Nadat een officiële Noorse bergingsoperatie met de hulp van Britse experten is afgeblazen, besluiten de overblijvende duikers van de groep zelf naar hun overleden vrienden op zoek te gaan. De documentaire brengt verslag uit van deze geheime en gevaarlijke duikmissie. Naast de enorme fysieke inspanning vereist de zoektocht ook mentaal veel van de ervaren duikers. Ze hebben de families namelijk beloofd dat ze weer herenigd zullen worden met hun omgekomen gezinsleden. Documentaire van Juan Reina.

'Diving into the Unknown', om 22.40 uur op Canvas.