Najaar Vitaya : nieuw 'Klussen met Roger'

woensdag 23 augustus 2006

Twee linkerhanden? Sla je met een hamer meer op je vinger dan op de spijker? Misschien kan Roger uitweg bieden! Roger is intussen zowat uitgegroeid tot ht grote voorbeeld van heel wat doe-het-zelvers in Vlaanderen. Niet verwonderlijk, als je weet dat je hem elk weekend opnieuw aan het werk kan zien op Vitaya.

Telkens weer brengt Roger een klus tot een goed einde, waarbij hij je stap voor stap informeert over de juiste werkwijze, de geschikte materialen en de meest gebruiksvriendelijke producten om tot een goed resultaat te komen.

Afsluiten doet Roger keer op keer met een tip. Daarin bewijst hij week na week dat er voor elk probleem een geschikte oplossing bestaat. Met Rogers advies op zak, kan je dan ook goed genformeerd naar de doe-het-zelfzaak in je buurt om je het nodige aan te schaffen voor de doe-het-zelfprojecten die jij thuis op stapel staan hebt!

'Klussen met Roger' vanaf zondag 10 september 2006 om 19.30 uur op Vitaya.

DOSSIER: Het televisienajaar 2006

volledig dossier

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Cathrine Moerkerke in 'Telefacts Zomer'

In het noordoosten van Engeland belanden elk jaar honderden tieners in het ziekenhuis omdat ze stiekem teveel gedronken hebben. Soms gaat het om kinderen van amper 13 jaar. Phil Tye is n van de oprichters van de straathoekwerkersgroep `Youth Almighty?, die jongeren op het rechte pad trachten te houden. Met een cameraploeg in zijn zog trekt Phil de nacht in op zoek naar tieners aan de drank. De zoektocht leidt vaak tot onthutsende en schrijnende taferelen.

'Telefacts Zomer', om 21.55 uur op VTM.

Dossiers