Komt 'De Mol' terug op tv?

woensdag 19 juni 2013

VIER en Woestijnvis overwegen ernstig de mogelijkheid om het legendarische programma 'De Mol' weer op het scherm te brengen. Dat schrijft Het Nieuwsblad. Of het echt zover komt, is nog niet beslist.

Tien jaar is het intussen geleden dat de laatste aflevering van 'De Mol' op het toenmalige TV1 te zien was. Het Woestijnvis-programma was toen een echte hype en hield gemiddeld 2 miljoen mensen aan het scherm gekluisterd. In 'De Mol' trok een groep van 10 kandidaten naar het buitenland waar ze allerlei opdrachten uitvoerden. Eén van hen saboteerde de boel. Michiel Devlieger was de presentator van het spelprogramma.

Woestijnvis, dat tegenwoordig uitsluitend programma's voor VIER maakt, lanceerde het voorstel voor een nieuwe reeks afleveringen van 'De Mol'. Voor VIER, dat dringend kijkers én een smoel nodig heeft, zou 'De Mol' misschien wel een dankbaar geschenk kunnen zijn. Woordvoerder Kristof Demasure bevestigde in Het Nieuwsblad dat het voorstel van Woestijnvis ernstig overwogen wordt.

Bron: nieuwsblad.be

DOSSIER: Najaar 2013: alle plannen, alle zenders!

volledig dossier

logo VTM logo

Donderdag en zondag werken de Rode Duivels hun laatste twee wedstrijden af in groep 2 van Divisie A van de Nations League. De Rode Duivels wonnen zowel op het veld van IJsland (0-3) als in eigen huis van Zwitserland (2-1) en staan met een 6 op 6 aan de leiding in de groep, samen met Zwitserland. IJsland, het zwakke broertje van deze poule, telt na 3 wedstrijden nog steeds 0 punten, en is nu al zeker van de degradatie naar Divisie B.

'Uefa Nations League: België-Ijsland', om 20.25 uur bij VTM.