Ketnet maakt opvolger 'Dag Sinterklaas'

woensdag 7 november 2018
Foto: Ketnet - © VRT 2018

Ketnet heeft regisseur Stijn Coninx gevraagd om de opvolger van 'Dag Sinterklaas' te regisseren. In Het Nieuwsblad staat woensdag dat die serie 'O Die Lieve Sint' gaat heten.

'O Die Lieve Sint' wordt dus geregisseerd door Stijn Coninx én geschreven door Hugo Matthysen. Die leverde destijds ook de scenario's af voor 'Dag Sinterklaas'. Opnieuw zal de reeks bestaan uit korte verhalen. Kinderen stellen zich vragen over de Sint en die monden dan uit in verschillende avonturen.

Momenteel is de reeks, die 425.000 euro productiesteun van het Vlaams Audiovisueel Fonds (VAF) heeft gekregen, voorzien op 20 afleveringen. Ketnet zal er in december 2019 al een tiental uitzenden.

Bron: Het Nieuwsblad

logo VTM logo

Donderdag en zondag werken de Rode Duivels hun laatste twee wedstrijden af in groep 2 van Divisie A van de Nations League. De Rode Duivels wonnen zowel op het veld van IJsland (0-3) als in eigen huis van Zwitserland (2-1) en staan met een 6 op 6 aan de leiding in de groep, samen met Zwitserland. IJsland, het zwakke broertje van deze poule, telt na 3 wedstrijden nog steeds 0 punten, en is nu al zeker van de degradatie naar Divisie B.

'Uefa Nations League: BelgiŽ-Ijsland', om 20.25 uur bij VTM.