Gevallen schaatster Anneleen stelt het goed

donderdag 22 november 2007

TV-Visie schreef woensdag al dat Anneleen Liégeois, één van de schaatsters uit het programma 'Sterren op het Ijs' van VTM, ongelukkig ten val kwam tijdens de repetities. Hierdoor kan Anneleen dondrdagavond helaas niet aanwezig zijn op de première van 'Mystery', de nieuwste show van Holiday on Ice in de Ethias arena in Hasselt.

Jurylid van 'Sterren op het Ijs' én manager van Holiday on Ice, Michiel Das, ging Anneleen donderdag in het ziekenhuis bezoeken en wenst Anneleen haar een spoedig herstel toe.

'Mystery' is nog tot zondag 25 november te zien in de Ethias Arena in Hasselt. Nadien verhuist de show naar Oostende (Sleyter Arena) en van 5 tot en met 9 december staat 'Mystery' in de Lotto Arena in Antwerpen.

DOSSIER: Sterren Op Het IJs

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Paul Jambers in 'Lookalikes' (foto: 2BE - © MEDIALAAN 2015)

Piet De Praitere zoekt transgender Karolien op. Zij lijkt als twee druppels water op Rani De Coninck. Piet praat met de agressieve Thierry die als dubbelganger van Dany Verstraeten door het leven gaat. Piet gaat ook op bezoek bij comapatiënte Barbara Vackier: de lookalike van Véronique De Kock en neemt hij een kijkje in het leven van gevangene Francis Durnez die heel veel weg heeft van reportagemaker Paul Jambers.

'Lookalikes', om 20.35 uur op 2BE.

Dossiers