Gevallen schaatster Anneleen stelt het goed

donderdag 22 november 2007

TV-Visie schreef woensdag al dat Anneleen Liégeois, één van de schaatsters uit het programma 'Sterren op het Ijs' van VTM, ongelukkig ten val kwam tijdens de repetities. Hierdoor kan Anneleen dondrdagavond helaas niet aanwezig zijn op de première van 'Mystery', de nieuwste show van Holiday on Ice in de Ethias arena in Hasselt.

Jurylid van 'Sterren op het Ijs' én manager van Holiday on Ice, Michiel Das, ging Anneleen donderdag in het ziekenhuis bezoeken en wenst Anneleen haar een spoedig herstel toe.

'Mystery' is nog tot zondag 25 november te zien in de Ethias Arena in Hasselt. Nadien verhuist de show naar Oostende (Sleyter Arena) en van 5 tot en met 9 december staat 'Mystery' in de Lotto Arena in Antwerpen.

DOSSIER: Sterren Op Het IJs

volledig dossier

logo Canvas logo

Twee Finse grotduikers komen om het leven in een diepe grot ergens in Noorwegen. Nadat een officiële Noorse bergingsoperatie met de hulp van Britse experten is afgeblazen, besluiten de overblijvende duikers van de groep zelf naar hun overleden vrienden op zoek te gaan. De documentaire brengt verslag uit van deze geheime en gevaarlijke duikmissie. Naast de enorme fysieke inspanning vereist de zoektocht ook mentaal veel van de ervaren duikers. Ze hebben de families namelijk beloofd dat ze weer herenigd zullen worden met hun omgekomen gezinsleden. Documentaire van Juan Reina.

'Diving into the Unknown', om 22.40 uur op Canvas.