Gevallen schaatster Anneleen stelt het goed

donderdag 22 november 2007

TV-Visie schreef woensdag al dat Anneleen Liégeois, één van de schaatsters uit het programma 'Sterren op het Ijs' van VTM, ongelukkig ten val kwam tijdens de repetities. Hierdoor kan Anneleen dondrdagavond helaas niet aanwezig zijn op de première van 'Mystery', de nieuwste show van Holiday on Ice in de Ethias arena in Hasselt.

Jurylid van 'Sterren op het Ijs' én manager van Holiday on Ice, Michiel Das, ging Anneleen donderdag in het ziekenhuis bezoeken en wenst Anneleen haar een spoedig herstel toe.

'Mystery' is nog tot zondag 25 november te zien in de Ethias Arena in Hasselt. Nadien verhuist de show naar Oostende (Sleyter Arena) en van 5 tot en met 9 december staat 'Mystery' in de Lotto Arena in Antwerpen.

DOSSIER: Sterren Op Het IJs

volledig dossier

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VIJF logo V3

Carrie probeert Mr. Big van een aantal irritante gewoontes af te helpen. Samantha komt opnieuw in contact met een ex-vriendje die 's avonds door het leven gaat als 'Drag Queen'. Charlotte is helemaal in de war als ze ontdekt dat haar vriend niet besneden is. Miranda is nog steeds samen met Steve, de barman. Maar hun totaal verschillende levensstijl en dagindeling zorgt voor de nodige problemen.

'Sex And The City', om 0.35 uur op VIJF.

Dossiers