Gevallen schaatster Anneleen stelt het goed

donderdag 22 november 2007

TV-Visie schreef woensdag al dat Anneleen Ligeois, n van de schaatsters uit het programma 'Sterren op het Ijs' van VTM, ongelukkig ten val kwam tijdens de repetities. Hierdoor kan Anneleen dondrdagavond helaas niet aanwezig zijn op de premire van 'Mystery', de nieuwste show van Holiday on Ice in de Ethias arena in Hasselt.

Jurylid van 'Sterren op het Ijs' n manager van Holiday on Ice, Michiel Das, ging Anneleen donderdag in het ziekenhuis bezoeken en wenst Anneleen haar een spoedig herstel toe.

'Mystery' is nog tot zondag 25 november te zien in de Ethias Arena in Hasselt. Nadien verhuist de show naar Oostende (Sleyter Arena) en van 5 tot en met 9 december staat 'Mystery' in de Lotto Arena in Antwerpen.

DOSSIER: Sterren Op Het IJs

volledig dossier

Niels Destadsbader in 'Dansdate' (foto: VTM -  MEDIALAAN 2014)

In deze halve finale strijden Sean & Allison, Kevin & Josje en Bieke & Erik voor een felbegeerd stekje in de finale. De drie duo's tonen het beste van zichzelf in maar liefst twee choreografien, aangeleerd door topchoreografen en beoordeeld door de jury en de kijker. Het belooft weer een verrassende mix van uiteenlopende dansstijlen te worden, waarin de deelnemende koppels zich van een heel andere kant laten zien tijdens de dans, de trainingen n daarbuiten.

'Dansdate', om 20.35 uur op VTM.