Gevallen schaatster Anneleen stelt het goed

donderdag 22 november 2007

TV-Visie schreef woensdag al dat Anneleen Ligeois, n van de schaatsters uit het programma 'Sterren op het Ijs' van VTM, ongelukkig ten val kwam tijdens de repetities. Hierdoor kan Anneleen dondrdagavond helaas niet aanwezig zijn op de premire van 'Mystery', de nieuwste show van Holiday on Ice in de Ethias arena in Hasselt.

Jurylid van 'Sterren op het Ijs' n manager van Holiday on Ice, Michiel Das, ging Anneleen donderdag in het ziekenhuis bezoeken en wenst Anneleen haar een spoedig herstel toe.

'Mystery' is nog tot zondag 25 november te zien in de Ethias Arena in Hasselt. Nadien verhuist de show naar Oostende (Sleyter Arena) en van 5 tot en met 9 december staat 'Mystery' in de Lotto Arena in Antwerpen.

DOSSIER: Sterren Op Het IJs

volledig dossier

vlag logo En een logo vlag

Op een altaar in een kerk wordt het levenloze lichaam gevonden van Audrey Chadwick. Hoewel Audrey iedereen verteld had dat ze een verpleegster was, herkent Bacchus - die niet zo gelukkig is getrouwd - haar als animeermeisje in de 'Rakes', een nachtclub van de Amerikaan Patrick Donovan. De dokter bij wie Audrey onlangs een abortus had laten uitvoeren, vertelt Gently dat ze verkracht werd. De plaatselijke anti-abortusactiviste Margaret Bishop wil dat de club van Donovan meteen wordt gesloten. Maar haar man, de advocaat van Donovan, heeft om meer dan een reden andere belangen...

'George Gently', om 20.40 uur op En.