Eleven Sports vernieuwt rechten Serie A en Bundesliga

dinsdag 20 februari 2018

Enkele weken na het vernieuwen van de uitzendrechten voor de Spaanse LaLiga heeft Eleven Sports de exclusieve uitzendrechten voor de Duitse Bundesliga verworven voor de komende drie seizoenen. Daarnaast werd de samenwerking met de Italiaanse Serie A ook nog eens met drie jaar verlengd.

De Bundesliga is nieuw in het sportpakket van Eleven Sports. Vanaf het seizoen 2018/2019 kunnen de voetbalfans in België op de verschillende platformen van Eleven Sports genieten van de live wedstrijden van Bayern München, Borussia Dortmund en de andere Duitse traditieclubs. Bovendien zal Eleven Sports onze landgenoten in de Bundesliga zoals Thorgan Hazard, Koen Casteels en Landry Dimata, van dichtbij volgen, met Timmy Simons als de Eleven-expert van de Duitse competitie. De deal met de Bundesliga loopt voor drie seizoenen (tot 2020/2021) en omvat ook de exclusieve rechten voor samenvattingsprogramma’s en near live clips voor sociale media.

Maar Eleven Sports voegt niet alleen de Bundesliga toe aan zijn voetbalpakket voor de komende seizoenen. De samenwerking met de Italiaanse Serie A wordt namelijk met drie jaar verlengd. Dries Mertens, Radja Nainggolan, Dennis Praet en de vele andere Belgen in Italië zullen (minstens) tot 2021 opnieuw te volgen zijn op Eleven Sports.

'We zijn in de wolken met deze dubbelslag. Het versterkt onze positie in de markt als dé sportzender bij uitstek om het internationale topvoetbal te volgen', aldus Anouk Mertens, Managing Director, Belgium, Eleven Sports. 'De Bundesliga versterkt ons aanbod dat nu al bestaat uit onder meer de Serie A, de Ligue 1, LaLiga en de UEFA Nations League. Onze kanalen zijn bij alle digitale tv-providers in België beschikbaar. We kunnen dus zeggen dat we élke Belgische voetbalfan de kans geven om te genieten van het topvoetbal op de Europese velden.'

Persbericht Eleven Sports Network
http://www.elevensports.be

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Helden van de Kinderkliniek' (foto: VTM - © MEDIALAAN 2018)

De twaalfjarige Freddy is al tien jaar in behandeling bij Dr. Van Hoeck, professor in de kindernefrologie. Freddy leeft met één nier die nog maar voor dertig procent functioneert en dus dringt een niertransplantatie zich op. Finn werd een jaar geleden doorverwezen naar de dienst oncologie, nadat de huisarts een verdikking in zijn kaak vaststelde. Na verschillende onderzoeken bleek het resultaat positief en werd 'high risk' leukemie bij het jongetje vastgesteld. Dr. Verlooy en zijn team stellen alles in z'n werk om Finn te genezen én ondertussen kind te laten zijn.

'Helden van de Kinderkliniek', om 21.10 uur op VTM.

Dossiers