De wereld ontdekt 'Taboe'

maandag 10 september 2018
Foto: Eén - © VRT 2018

Het lijkt erop alsof 'Taboe' aan een internationale carrière is begonnen. Dat weet Het Nieuwsblad. Het succesvolle Eén-programma met Philippe Geubels wordt bijvoorbeeld in Australië erg goed onthaald.

In 'Taboe' probeerde Geubels in zijn eigen gekende stijl moeilijke thema's bespreekbaar te maken. Denken we aan mensen met een beperking of allochtonen en holebi's.

Op Eén was het zondagavondprogramma een kijkcijfersucces. En nu neemt ook internationaal de interesse toe. Zo werd een pilootaflevering van het programma in Australië erg goed onthaald. Ook in enkele andere landen wordt aan een eigen versie gewerkt.

Bij Eén willen ze graag een tweede reeks afleveringen, maar productiehuis Panenka wil haar tijd nemen voor een vervolg. 'We willen dit enkel herhalen in de juiste omstandigheden', zegt Tom Lenaerts van Panenka in Het Nieuwsblad.

Bron: nieuwsblad.be

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'De Rechtbank' (foto: VIER - © SBS Belgium 2018)

In Luik heeft een vrouw een onverzekerd en ongekeurd voertuig op de openbare weg geplaatst. In de rechtbank van Tongeren wordt een man vervolgd voor opzettelijke slagen en verwondingen. Het slachtoffer vraagt een schadevergoeding. In Leuven wordt een man vervolgd voor vluchtmisdrijf. Hij reed een geparkeerde wagen aan. En voor de correctionele rechtbank van Brussel verschijnt een vrouw die leningen zou zijn aangegaan zonder ze af te betalen. Ze beweert ook slachtoffer te zijn van identiteitsdiefstal. En in Brugge wordt een man vervolgd voor het verhandelen van cannabis.

'De Rechtbank', om 20.35 uur op VIER.

Dossiers