'De Lage Landenlijst' van Radio 1 komt terug!

vrijdag 31 augustus 2018

Wat is voor jou het allerbeste Nederlandstalige nummer sinds 1945? Kies op radio1.be jouw drie favorieten uit de lijst van 100 nummers die is samengesteld door 40 Nederlandse en Vlaamse kenners.

Wil jij mee de volgorde van de lijst bepalen, stem dan nu op jouw favorieten via radio1.be.

Dit jaar wordt 'De Lage Landenlijst' uitgezonden op zaterdag 22 september én nog gepresenteerd door Jan Hautekiet. Vanaf maandag neemt Karolien Debecker zijn ochtendprogramma op Radio 1 al over, maar nog tot het einde van het jaar blijft Hautekiet actief op de radio. Daarna gaat hij met pensioen.

De hitlijst met de grootste Nederlandstalige muziek allertijden loopt ook nu weer in samenwerking met Nederland. Dit jaar is gekozen voor een samenwerking met drie regionale omroepen uit provincies die grenzen aan België. Het gaat om L1 Limburg, Omroep Zeeland en Omroep Brabant. De co-presentatricie van Jan Hautekiet dit jaar is Kirsten Paulus van L1.

Stemmen voor 'De Lage Landenlijst' kan dus via radio1.be en het resultaat is te horen op zaterdag 22 september.

Bron: radio1.be - Het Nieuwsblad - eigen bericht

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo één logo V3 één V3

Om te worden wie hij wilde zijn, moest Jani als tiener danig revolteren. Welke vrijheden vinden jongeren belangrijk voor hun zelfontplooiing? En hoe tonen ze hun eigenheid? Een les over rebels zijn en durven gaan voor je eigen dromen. Jani Kazaltzis trekt als gastleerkracht naar het Go! Technisch Atheneum Horteco in Vilvoorde.

'De Klas', om 20.40 uur op Eén.

Dossiers