Cath Luyten presenteert 'We're Going to Ibiza'

zaterdag 21 februari 2015

Vanaf zondag brengt Eén 'We're Going to Ibiza', een gloednieuwe quiz waarin Cath Luyten elke avond één verloofd koppel ontvangt.

Zij strijden tegen elkaar met als inzet het ultieme vrijgezellenfeest: vier dagen feest in Ibiza.


Passionele strijd tussen twee verloofden
Cath Luyten verwelkomt elke avond één koppel: twee mooie en sympathieke mensen die in 2015 voor de rest van hun dagen ‘ja’ zeggen tegen elkaar. Maar voor het zover is, roept ze hun sprookje nog even keihard een halt toe: in We’re going to Ibiza is het ieder voor zich. Hij tegen haar. Zij tegen hem.

De twee verloofden quizzen vijf spannende quizrondes lang tegen elkaar. Een passionele strijd waarbij ze elkaar vijftig minuten helemaal niets gunnen.

Aangewakkerd door The Ibiza Party Crew
Zoals het hoort op Ibiza, wakkert Cath die strijd aan met een dosis seksueel gevaar. Mannen krijgen tijdens de quiz de hulp van twee prachtige bekende vrouwen. Vrouwen krijgen de hulp van twee prachtige bekende mannen.

Cath Luyten selecteert die bekende Vlamingen elke dag uit haar vaste Ibiza Party Crew. Die telt tien bekende Vlamingen, vijf mannen en vijf vrouwen. De mannen zijn Tom Waes, Maarten Vangramberen, Bill Barberis, Peter Van de Veire en Guga Baúl. De vrouwen zijn Tatyana Beloy, Liesa Naert, Slongs Dievanongs, Bieke Ilegems en Ruth Beeckmans.

Versterking die beide partners moet helpen om hun toekomstige te verslaan. En de inzet is groot. Heel groot.

Vier dagen Ibiza
Alleen wie wint, speelt de finale van de quiz en maakt kans op de fantastische hoofdprijs: het ultieme vrijgezellenfeest. Niet zomaar een avond paintballen of een nacht verkleed als smurf door de stad lopen, maar wel vier dagen Ibiza.

Vier dagen feest. Hij met zijn vijf beste vrienden. Of zij met haar vijf beste vriendinnen. Vier dagen zon, zee en cervezas. Zonder toekomstige. We’re going to Ibiza: Liefde is mooi. Ibiza nog mooier.

De quiz
'We're Going to Ibiza' telt vijf quizrondes en een finale. Elke quizronde heeft de naam van een bekende hit. Die is te horen in de grafische rondebumper.

Ronde 1: Fuck you (Lily Allen)
In Fuck you staan de partners meteen lijnrecht tegenover elkaar. Zij proberen elkaar vragen voor te schotelen waarop de ander het antwoord niet weet. Elke juiste inschatting levert een punt op. En een stevige 'fuck you' van de andere.

Ronde 2: Sex on the beach (T-Spoon)
Sex on the beach is de eerste ronde waarin de bekende Vlamingen meespelen. Elk team telt vanaf hier dus drie teamleden. Bij elke vraag verwacht Cath een perfect trio van drie juiste antwoorden. Bijvoorbeeld: noem drie bekende ex-lieven van acteur Kevin Janssens. Elk teamlid neemt één antwoord voor zijn rekening. Alleen bij een perfect trio is het punt binnen.

Ronde 3: Let’s get loud (Jennifer Lopez)
In Let’s get loud wanen beide teams zich in de Bucanero, de hipste karaokebar van Ibiza. Eén bekende Vlaming uit elk team wordt tot Spaanse vrijwilliger gebombardeerd en moet een karaokemedley zingen van acht bekende hits. Aan zijn teamleden om nadien de titels van die acht hits te raden.

Ronde 4: Walk away (Kelly Clarkson)
In Walk away krijgen de partners allebei de kans om af te rekenen met één bekende Vlaming uit het team van hun toekomstige. Mannen dagen een bekende vrouw uit voor een rechtstreeks duel. Vrouwen dagen een bekende man uit. Als ze dat duel winnen, moet die bekende Vlaming de quiz stante pede verlaten. Elk team loopt dus het risico om voor de allesbeslissende vijfde ronde plots met één teamlid minder te vallen.

Ronde 5: Bye bye (‘N Sync)
De spannende fotoronde Bye bye beslist wie van beide partners naar de finale mag. Beide teams proberen elkaars puntenteller zo snel mogelijk op nul te krijgen. Bij elke opgave zoeken ze aan de hand van foto’s om ter snelst de naam van een bekende man of vrouw. Bij elk juist antwoord, pakken ze punten af van het andere team. Wie als eerste de puntenteller van de concurrentie op nul heeft, mag naar de finale.

De finale: We’re going to Ibiza (Vengaboys)
In de finale speelt de man of de vrouw alleen voor de hoofdprijs. Cath stelt negentig seconden vragen. Bij elk juist antwoord licht een nieuwe letter van het woord IBIZA op. Bij elk fout antwoord dooft een letter uit. Alleen als voor het verstrijken van de negentig seconden alle letters branden, mag hij of zij naar Ibiza.

Aflevering 1
Op zondag 22 februari bijten Freya Perdaens en Frederik Symons de spits af, maar ze staan er niet alleen voor. Freya krijgt in de quiz de hulp van 'Thuis'-acteur Bill Barberis en MNM-dj Peter Van de Veire. Frederik doet het dan weer met de hulp van rapper Slongs Dievanongs en 'Safety First'-actrice Ruth Beeckmans.

Zondag 22 februari – Freya Perdaens en Frederik Symons
Mechelaars Freya Perdaens en Frederik Symons bijten de spits af. Zij werkt als kabinetsattaché bij de stad Mechelen, hij schildert speelgoedmannetjes bij Game Workshop. Ze zijn al veertien maanden gelukkig samen en beloven elkaar op 15 augustus eeuwige trouw. Maar dat sprookje roept Cath vanavond een halt toe. In 'We're Going to Ibiza' komen ze lijnrecht tegenover elkaar te staan, met als inzet het ultieme vrijgezellenfeest. Vier dagen Ibiza met de vijf beste vrienden. Bill Barberis en Peter Van de Veire flankeren Freya en smijten zich in de strijd om haar richting finale te loodsen. Frederik krijgt dan weer het charmante gezelschap van Slongs Dievanongs en Ruth Beeckmans. Ook zij willen Frederik absoluut in de finale krijgen. Wie trekt aan het kortste eind?

'We're Going to Ibiza', eerste aflevering op zondag 22 februari om 22.00 uur, vanaf 23 februari van maandag tot en met donderdag om 22.00 uur op Eén.


TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'The White Lotus 2' (Streamz)

Wanneer Tanya een uitnodiging krijgt van de expat Quentin, brengt Portia de dag door met zijn verleidelijke neef. Na terugkeer van haar reis met Daphne wordt een opgeluchte Harper verrast door een bewijsstuk van Ethans avondje uit.

'The White Lotus ', om 20.35 uur op Play4.

Dossiers

NU en STRAKS op tv

volledige TVgids
  • 06:00
    Radio2 op VRT 1: Goeiemorgen, morgen!
    07:55
    Journaallus
  • 23:35
    Nachtlus
    02:00
    Wordt aangekondigd
  • 06:25
    Rintje
    05:00
    Geen uitzending
  • 06:25
    Heidi
    05:30
    Geen uitzending
  • 03:15
    Geen uitzending
    07:10
    Ik vertrek XL
  • 01:30
    Geen uitzending
    11:45
    Siren
  • 02:15
    Geen uitzending
    13:35
    Te bepalen
  • 06:25
    Baywatch
    02:10
    JAG
  • 06:00
    Joe
    09:30
    Geen uitzending
  • 06:00
    TEAM OCHTEND
    04:50
    Geen uitzending
  • 05:00
    Geen uitzending
    08:10
    Criminal Minds
  • 06:00
    Wordt aangekondigd
    02:20
    Backroad Truckers
  • 05:00
    Geen uitzending
    07:40
    Love It or List It
  • 05:00
    Geen uitzending
    07:25
    Menendez: Blood Brothers
  • 06:00
    Herhalingslus
    11:00
    Trends Talk
  • 06:22
    Publireportage
    06:00
    Nog Even Soezen
  • 06:20
    Snel, Makkelijk & Lekker - Het Weekmenu
    02:10
    De Wereldkeuken
  • 06:15
    FIM Motocross World Championship
    02:00
    Wordt aangekondigd
  • 06:00
    Ghosts
    02:35
    Vienna Blood
  • 06:11
    MAX Geheugentrainer
    02:02
    EenVandaag
  • 02:16
    Nieuwsuur
    08:00
    Vroege Vogels
  • 06:22
    Clangers
    02:51
    NOS Jeugdjournaal met gebarentaal