Belgacom voegt vier nieuwe HD-zenders toe

zaterdag 5 juli 2008

Belgacom heeft zijn pakket van Hoge Definitie-zenders deze week fiks uitgebreid. Het voegde niet minder dan vier nieuwe HD-zenders toe. De eerste is Eén HD, de eerste HD-zender van de VRT.

De openbare omroep zendt deze zomer de Tour de France en de Olympische Spelen in hoge definitie uit. Eén HD is ook beschikbaar bij de concurrenten Telenet, Indi, TV Vlaanderen en Coditel.

De tweede nieuweling is Eurosport HD. Eurosport zendt sinds eind mei ook in hoge definitie uit, maar de zender was nog niet in België verkrijgbaar. Belgacom is nu de eerste aanbieder die de Nederlandstalige versie van Eurosport HD aan zijn pakket toevoegt. Tot slot zijn er ook France 2 HD en TF1 HD, de twee Hoge Definitie-versies van de gelijknamige Franse zenders.

Belgacom tv heeft zo in totaal dertien HD-zenders. Naast de vier nieuwe zenders waren ook Discovery HD, History Channel HD, EXQI Culture HD, EXQI Sport HD, Disney Cinémagic HD, National Geographic France HD, Luxe TV HD, 11 HD en Melody Zen HD al beschikbaar.

DOSSIER: Digitale televisie in Vlaanderen

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Zac Efron in 'Neighbors' (foto: VTM - © MEDIALAAN 2016)

Mac en Kelly, een jong stel met een pasgeboren baby, krijgen nieuwe buren. Wat ze echter niet weten is dat het gaat om vijftig lawaaierige studenten die nood hebben aan drank, seks en wilde feestjes. Onder leiding van Teddy stapelen zich de uitspattingen als decibels op. Het resultaat is een burenruzie die steeds verder uit de hand loopt. Wie bezwijkt er als eerste in dit hilarisch kat-en-muisspel?

Met: Seth Rogen (Mac Radner), Rose Byrne (Kelly Radner), Zac Efron (Teddy Sanders), Dave Franco (Pete), Christopher Mintz-Plasse (Scoonie).

'Neighbors', om 20.40 uur op VTM.

Dossiers