Bart De Pauw werkt mee aan programma voor VIER

dinsdag 17 april 2018
Foto: VRT

Het Nieuwsblad schrijf dinsdag dat Bart De Pauw bezig is met een nieuw sketchprogramma voor VIER. Hij zou ook op de set aanwezig zijn.

Bart De Pauw is nog steeds nauw betrokken bij het productiehuis Koeken Troef! dat hij in 2009 mee oprichtte. Na de heisa rond zijn persoon eind vorig jaar besloot hij een stap opzij te zetten als zakelijk leider van dat bedrijf. Bij de VRT werd hij persona non grata en met MEDIALAAN kon nog geen samenwerking bestendigd worden.

VIER besloot vrijwel onmiddellijk om wel met Koeken Troef! te blijven samenwerken. Zo loopt momenteel het programma 'De Boxy's' op de zender. En nu zou er ook een nieuw sketchprogramma in de maak zijn. De Pauw zou daar volgens Het Nieuwsblad aan meewerken en op de set aanwezig zijn. Een woordvoerder van VIER bevestigt in de krant dat Koeken Troef! aan dat programma werkt, maar het zou om een testprogramma gaan. Pas als de proefopname goed wordt bevonden, zal het in productie gaan.

Bron: Het Nieuwsblad

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo vier logo 4 logo

Na twee keer de middelbare school te hebben doorlopen, zijn er grote veranderingen op komst voor agenten Schmidt en Jenko wanneer ze undercover gaan op een plaatselijke universiteit. Maar wanneer Jenko een gelijkgestemde ziel ontmoet bij het footballteam en Schmidt bij het kunstwereldje infiltreert, beginnen ze twijfels te krijgen over hun vriendschap. Nu moeten ze niet alleen de zaak oplossen, maar ook uitvogelen of ze een volwassen relatie kunnen hebben.

'22 Jump Street', film uit 2014 met oa. Channing Tatum en Ice Cube, om 20.35 uur op VIER.

Dossiers