Axel Daeseleire speelt Louis in 'LouisLouise'

woensdag 30 juli 2008

Een tijdje geleden maakte vtm de cast van de nieuwe telenovelle 'LouisLouise' bekend. Maar de rol van de mannelijke Louis bleef tot nog toe onbekend. Zonet maakte Q-Music bekend dat Axel Daeseleire de rol voor zijn rekening neemt.

'LouisLouise' moet de zware erfenis van 'Sara' dragen. Deze nieuwe telenovelle gaat over een zekere Louis, een vrouwenversierder en macho, die geen rekening houdt met de gevoelens van vrouwen. Op een dag pikt een verliefde vrouw dit niet, en ze trekt naar haar voodoo-vriendin. Die tovert Louis om in Louise. Vanaf dat moment wordt Louise gespeeld door Hilde De Baerdemaeker.

'LouisLouise' wordt een combinatie van een romantisch en een humoristisch verhaal. Want Louise heeft heel wat last om te aanvaarden dat zij nu een vrouw is en ze zal heel wat moeite hebben om de mannelijke trekjes te verbergen.

De andere hoofdrolspelers in de serie zijn:

• Roel Vanderstukken ('Wittekerke', 'Flikken') als Thomas Lesaffer
  • Ianka Fleerackers ('Flikken', 'Kulderzipken') als Charlotte De Wilde
  • Werner De Smedt ('Wittekerke', 'Flikken') als Bruno Sels
  • Rudy Morren ('Spoed') als Vic Mutsaert
  • Eline de Munck ('Thuis') als Nathalie Mutsaert
  • Elke Dom als Claudia Mutsaert-Beel
  • An Vanderstighelen ('Wittekerke') als Kaat Coucke
  • Bieke Ilegems ('Sara', 'Familie') als Anouk Van Hove
  • Steve Geerts ('De Kotmadam', 'En Daarmee Basta') als Patrick Maes
  • Kim Hertogs als Jana Pattyn
  • Manou Kersting als Theo Vynckier
  • Evi Vermandere als Femke Lesaffer
  • Matteo Simoni ('16+', 'Happy Singles') als Nico
  • Ward Kerremans als Elvis

'Amateurs' (foto: VTM -  MEDIALAAN 2014)

Jan Delvo, een vijftigjarige assistent-verzekeringsmakelaar, is de enthousiaste bezieler van het amateurtoneelgezelschap De Pajotters. Elk jaar schrijft Jan zijn eigen deurenkomedies die tot nu toe nog nooit de erkenning van het Koninklijk Landjuweel: d jaarlijkse wedstrijd voor het beste amateurgezelschap van het land - hebben gekregen. Jos Van Beneden, de voorzitter van het gezelschap, wil hier iets aan doen. En daar heeft de professionele en bekende regisseur Stanny Krets alles mee te maken. In een wanhoopspoging om, in zijn laatste jaar als voorzitter, het Koninklijk Landjuweel in de wacht te slepen maakt Jos immers een keuze die het leven van Jan Delvo totaal overhoop zal gooien.

Nieuwe fictiereeks met Marc Van Eeghem (Jan Delvo), Ludo Hoogmartens (Patrick Brusten), Stany Crets (Stanny Krets), Fred Van Kuyk (Jos van Beneden), Jonas Van Geel (Tim Delvo).

'Amateurs', om 21.45 uur op VTM.