Axel Daeseleire speelt Louis in 'LouisLouise'

woensdag 30 juli 2008

Een tijdje geleden maakte vtm de cast van de nieuwe telenovelle 'LouisLouise' bekend. Maar de rol van de mannelijke Louis bleef tot nog toe onbekend. Zonet maakte Q-Music bekend dat Axel Daeseleire de rol voor zijn rekening neemt.

'LouisLouise' moet de zware erfenis van 'Sara' dragen. Deze nieuwe telenovelle gaat over een zekere Louis, een vrouwenversierder en macho, die geen rekening houdt met de gevoelens van vrouwen. Op een dag pikt een verliefde vrouw dit niet, en ze trekt naar haar voodoo-vriendin. Die tovert Louis om in Louise. Vanaf dat moment wordt Louise gespeeld door Hilde De Baerdemaeker.

'LouisLouise' wordt een combinatie van een romantisch en een humoristisch verhaal. Want Louise heeft heel wat last om te aanvaarden dat zij nu een vrouw is en ze zal heel wat moeite hebben om de mannelijke trekjes te verbergen.

De andere hoofdrolspelers in de serie zijn:

• Roel Vanderstukken ('Wittekerke', 'Flikken') als Thomas Lesaffer
  • Ianka Fleerackers ('Flikken', 'Kulderzipken') als Charlotte De Wilde
  • Werner De Smedt ('Wittekerke', 'Flikken') als Bruno Sels
  • Rudy Morren ('Spoed') als Vic Mutsaert
  • Eline de Munck ('Thuis') als Nathalie Mutsaert
  • Elke Dom als Claudia Mutsaert-Beel
  • An Vanderstighelen ('Wittekerke') als Kaat Coucke
  • Bieke Ilegems ('Sara', 'Familie') als Anouk Van Hove
  • Steve Geerts ('De Kotmadam', 'En Daarmee Basta') als Patrick Maes
  • Kim Hertogs als Jana Pattyn
  • Manou Kersting als Theo Vynckier
  • Evi Vermandere als Femke Lesaffer
  • Matteo Simoni ('16+', 'Happy Singles') als Nico
  • Ward Kerremans als Elvis

Vitaya logo V3

Manuela heeft een paar jaar geleden besloten om door het leven te gaan als Sweet Lolita. Haar moeder Astrid maakt zich vreselijke zorgen en ze durft geen winkel meer met haar in te gaan. Manuela vindt het heel erg lastig dat haar moeder haar niet accepteert zoals zij wil zijn. Maar achter al die rushes en roze pruiken zit misschien wel een heel bijzonder verhaal. Sylvia staat in Haarlem bekend als T-Chilly knotsgek. Want knotsgek dat is ze. Uitdagend dansend op de bar, gehuld in strakke jurkjes... alles kan en alles mag. Haar dochter Samantha heeft de hulp van Gordon ingeschakeld want ze is zwanger en wil absoluut geen oma die schaarsgekleed achter haar kinderwagen loopt.

'Hotter Than My Daughter', om 21.00 uur op Vitaya.