Axel Daeseleire speelt Louis in 'LouisLouise'

woensdag 30 juli 2008

Een tijdje geleden maakte vtm de cast van de nieuwe telenovelle 'LouisLouise' bekend. Maar de rol van de mannelijke Louis bleef tot nog toe onbekend. Zonet maakte Q-Music bekend dat Axel Daeseleire de rol voor zijn rekening neemt.

'LouisLouise' moet de zware erfenis van 'Sara' dragen. Deze nieuwe telenovelle gaat over een zekere Louis, een vrouwenversierder en macho, die geen rekening houdt met de gevoelens van vrouwen. Op een dag pikt een verliefde vrouw dit niet, en ze trekt naar haar voodoo-vriendin. Die tovert Louis om in Louise. Vanaf dat moment wordt Louise gespeeld door Hilde De Baerdemaeker.

'LouisLouise' wordt een combinatie van een romantisch en een humoristisch verhaal. Want Louise heeft heel wat last om te aanvaarden dat zij nu een vrouw is en ze zal heel wat moeite hebben om de mannelijke trekjes te verbergen.

De andere hoofdrolspelers in de serie zijn:

• Roel Vanderstukken ('Wittekerke', 'Flikken') als Thomas Lesaffer
  • Ianka Fleerackers ('Flikken', 'Kulderzipken') als Charlotte De Wilde
  • Werner De Smedt ('Wittekerke', 'Flikken') als Bruno Sels
  • Rudy Morren ('Spoed') als Vic Mutsaert
  • Eline de Munck ('Thuis') als Nathalie Mutsaert
  • Elke Dom als Claudia Mutsaert-Beel
  • An Vanderstighelen ('Wittekerke') als Kaat Coucke
  • Bieke Ilegems ('Sara', 'Familie') als Anouk Van Hove
  • Steve Geerts ('De Kotmadam', 'En Daarmee Basta') als Patrick Maes
  • Kim Hertogs als Jana Pattyn
  • Manou Kersting als Theo Vynckier
  • Evi Vermandere als Femke Lesaffer
  • Matteo Simoni ('16+', 'Happy Singles') als Nico
  • Ward Kerremans als Elvis

logo Canvas logo

Twee Finse grotduikers komen om het leven in een diepe grot ergens in Noorwegen. Nadat een officiële Noorse bergingsoperatie met de hulp van Britse experten is afgeblazen, besluiten de overblijvende duikers van de groep zelf naar hun overleden vrienden op zoek te gaan. De documentaire brengt verslag uit van deze geheime en gevaarlijke duikmissie. Naast de enorme fysieke inspanning vereist de zoektocht ook mentaal veel van de ervaren duikers. Ze hebben de families namelijk beloofd dat ze weer herenigd zullen worden met hun omgekomen gezinsleden. Documentaire van Juan Reina.

'Diving into the Unknown', om 22.40 uur op Canvas.