Komende dagen verrassende wendingen in 'Thuis'

dinsdag 8 maart 2011

Femke komt voor hete vuren te staan wanneer tot haar grote verbazing Rafael plots opduikt in 'Thuis'. Er hangt een vreemde spanning tussen hen. Ook tussen Luc en Waldek is de spanning te snijden. De strijd om Rosa flakkert in alle hevigheid op, tot Luc een ultieme poging onderneemt om Rosa voorgoed voor hem te winnen.

De mysterieuze Rafael
Iets of iemand drijft Femke (Vanya Wellens) zo ver dat ze zelfs haar eigen loft wil verkopen. Maar wie of wat? Hoe komt het dat Femke plots zo veel financiële problemen heeft? Wie is die mysterieuze Rafael die Femke al weken lastigvalt met sms’jes en telefoontjes? Wat vaststaat, is dat Mike er iets mee te maken heeft. Femke wil naar eigen zeggen enkele gedupeerden van Mikes louche zaakjes terugbetalen, maar veel lijkt Peter (Geert Hunaerts) daar niet van te geloven. (aflevering van woensdag 9 maart)


Op vrijdag 11 maart verschijnt Rafael (Maarten Claeyssens) plots in 'Thuis'. Femke leerde Rafael Campo in Spanje kennen als een van de 'slachtoffers' van Mike. Ze beloofde hem een deel van haar erfenis als compensatie voor de geleden schade. Rafael heeft grootse plannen met het geld, maar dat geld laat nogal lang op zich wachten. Daarom besluit hij om het maar zelf te komen ophalen.

Op het eerste zicht lijkt Rafael een vriendelijke, vlotte en energieke jongeman. Maar tegelijkertijd straalt hij ook iets raadselachtigs uit. Femke is allesbehalve gelukkig met Rafaels onaangekondigde bezoek, en probeert hem zo veel mogelijk af te schermen van haar omgeving. Zij zou niks liever hebben dan dat Rafael meteen weer naar Spanje vertrekt. Maar dat lijkt hij voorlopig nog niet van plan. Eén ding staat vast: de echte waarheid over Rafael is nog lang niet bekend.

Maarten Claeyssens (35) studeerde in 1999 af als acteur aan het conservatorium van Antwerpen. Hij ging eerst in Nederland aan de slag bij verschillende theatergroepen, waaronder Toneelgroep Amsterdam, Het Zuidelijk Toneel in Eindhoven en Jonge Sla Producties in Rotterdam.

In 2004 keert hij terug naar België waar hij buiten zijn theaterwerk ook nog geregeld opduikt in verschillende televisieseries, zoals 'Witse', 'Flikken', 'Recht op Recht', 'Kinderen van Dewindt' en 'Amika'. Hij vertolkte ook enkele hoofdrollen in verschillende televisiefilms, zoals de rol van Nicolas in de gelijknamige film van Erik Lamens. In 2007 was Maarten te zien als pestkop Desmet in 'Ben X' van Nic Balthazar.

Getouwtrek om Rosa
Intussen flakkert de strijd om Rosa (Annick Segal) tussen Luc (Mark Willems) en Waldek (Bart Van Avermaet) in alle hevigheid op. Waldek zet alles op alles om zijn Rozitska terug te winnen, maar Luc is niet van plan om Rosa zomaar te laten wegkapen. Na de geslaagde lunchdate – en afsluitende kus – van Waldek en Rosa krijgt Luc het moeilijk om zijn jaloezie weg te steken. Hij voelt de hete adem van Waldek in zijn nek.

Als tegenzet probeert Luc uit pure frustratie Dominique (Andrea Croonenberghs) in te schakelen om Rosa jaloers te maken. Maar al die jaloezie, twijfels en verdenkingen creëren net spanningen en discussies tussen Luc en Rosa. (aflevering van dinsdag 8 maart)

Ook Freddy (Bart Dauwe) heeft al gauw door dat er heel wat gaande is tussen Waldek en Luc. Tijdens een zoveelste bezoekje aan Ter Smissen vertrouwt Waldek hem toe dat hij gevoelens heeft voor Rosa. Gewiekst als Freddy is, speelt hij die informatie door aan zijn baas Luc. Die beseft dat het menens is en besluit in actie te schieten. (aflevering van donderdag 10 maart)

Luc legt 'zijn' Rosa in de watten met een lekker etentje, een grote bos bloemen en gekoelde champagne. En dan zet Luc alles op alles met een ultieme poging om Rosa voorgoed voor hem te winnen... (aflevering van vrijdag 11 maart)

'Thuis', van maandag tot vrijdag om 21.10 uur op Eén.


TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Eenmaal Andermaal' (VTM)

Op de enorme rommelmarkt van Maastricht zorgen Jacques en Axel voor een 'Tien om te zien'-reünie tussen Anne De Baetzelier en Willy Sommers. Deze keer staan Anne en Willy niet naast elkaar, maar tegenover elkaar. Anne vormt een duo met Axel, terwijl Willy met Jacques op zoek gaat naar verborgen parels.

'Eenmaal, Andermaal', om 20.40 uur op VTM.

Dossiers

NU en STRAKS op tv

volledige TVgids
  • 10:00
    radio2 op VRT 1: ann&daan
    02:25
    Journaallus
  • 07:30
    Ketnet Junior
    12:30
    Lentebeelden
  • 10:45
    Royals Next Door
    05:00
    Geen uitzending
  • 09:50
    Geen uitzending
    06:00
    Plop & de Peppers
  • 10:40
    Geen uitzending
    07:20
    Achter gesloten deuren
  • 08:45
    Geen uitzending
    08:45
    Wordt aangekondigd
  • 09:05
    Geen uitzending
    14:10
    Ultimate Police Interceptors
  • 10:35
    Married ... With Children
    01:30
    Baywatch
  • 10:00
    Joe
    09:30
    Geen uitzending
  • 10:00
    Geen uitzending
    06:00
    TEAM OCHTEND
  • 10:25
    Geen uitzending
    02:05
    ER
  • 10:10
    The Blacklist
    01:20
    Sydney Harbour Force
  • 10:40
    Love It or List It
    02:55
    Geen uitzending
  • 10:30
    Snapped
    05:00
    Geen uitzending
  • 10:00
    Herhalingslus
    20:00
    Z-Nieuws
  • 10:47
    Roger
    06:00
    Nog Even Soezen
  • 10:35
    BBQ Vanavond?!
    02:20
    Tot op het Bot: Het Varken
  • 09:05
    Premier League
    01:45
    Tennis: Rolex Monte-Carlo Masters 2024
  • 10:40
    Call the Midwife
    02:10
    The Change
  • 10:46
    NOS Journaal
    02:03
    EenVandaag
  • 10:25
    Noord-Zuid-Oost-West
    01:59
    Nieuwsuur
  • 10:49
    Pim & Pom
    02:36
    Podium Zwart Unplugged