2BE brengt 'Champions League' ook live op het internet

woensdag 12 augustus 2009

Goed nieuws voor de voetbalfans! Vanaf dinsdag 18 augustus kan je alle 'Champions League'-wedstrijden die live door 2BE worden uitgezonden ook volgen in streaming bij 2BE.be. Zit je door omstandigheden niet voor jouw tv of ben je nog druk aan het werk, dan hoef je voortaan niets meer te missen.

Heb je geen tv of zit je in het buitenland en wil je jouw favoriete match van het kampioenenbal niet missen? Dan kan je dus vanaf dinsdag 18 augustus terecht op de speciale 'Champions League'-website van 2BE! De zender streamt alle wedstrijden die live uitgezonden worden bij 2BE op deze gloednieuwe website via Windows Media Player aan slechts 1.10!

Bovendien komt er die dag ook een handige 'live ticker' met de hoogtepunten van de match online. En dit allemaal in de rechterbovenhoek van jouw scherm.

Lees ook:
Europees topvoetbal n CL-voorronde Anderlecht bij 2BE
Champions League nog tot 2012 bij 2BE
UEFA Champions League komende drie jaar bij PRIME
Songfestival 2010 wijkt voor finale Champions League
Bekijk 'AutoTv' online

DOSSIER: Het tv-najaar van 2009

volledig dossier

En logo n logo V3

Kapster Ida heeft net een chemokuur vanwege haar borstkanker achter de rug wanneer ze haar man Leif betrapt met een veel jongere vrouw. Leif pakt zijn boeltje en verlaat Ida. Pas op de bruiloft van hun dochter in Sorrento inItali zien ze elkaar voor het eerst terug. Dochter Astrid treedt in het huwelijksbootje in een landhuis van haar echtgenoots vader Philip. Philip is een drukke, onvriendelijke zakenman die in groenten en fruit handelt. Op de luchthaven komt het tot een onfortuinlijke botsing: de zenuwachtige Ida botst bij het parkeren tegen de dure auto van Philip.

Met: Pierde Brosnam, Trine Dyrholm en Kim Bodnia

'Love Is All You Need', om 20.45 uur op En.