2BE brengt 'Champions League' ook live op het internet

woensdag 12 augustus 2009

Goed nieuws voor de voetbalfans! Vanaf dinsdag 18 augustus kan je alle 'Champions League'-wedstrijden die live door 2BE worden uitgezonden ook volgen in streaming bij 2BE.be. Zit je door omstandigheden niet voor jouw tv of ben je nog druk aan het werk, dan hoef je voortaan niets meer te missen.

Heb je geen tv of zit je in het buitenland en wil je jouw favoriete match van het kampioenenbal niet missen? Dan kan je dus vanaf dinsdag 18 augustus terecht op de speciale 'Champions League'-website van 2BE! De zender streamt alle wedstrijden die live uitgezonden worden bij 2BE op deze gloednieuwe website via Windows Media Player aan slechts € 1.10!

Bovendien komt er die dag ook een handige 'live ticker' met de hoogtepunten van de match online. En dit allemaal in de rechterbovenhoek van jouw scherm.

Lees ook:
Europees topvoetbal én CL-voorronde Anderlecht bij 2BE
Champions League nog tot 2012 bij 2BE
UEFA Champions League komende drie jaar bij PRIME
Songfestival 2010 wijkt voor finale Champions League
Bekijk 'AutoTv' online

DOSSIER: Het tv-najaar van 2009

volledig dossier

'Niveau 4' (VIER)

Het is dinsdag 22 maart. Op het politiekantoor van Brussel West. De zesde brigade van de interventiepolitie in Molenbeek West maakt zich klaar voor de ochtendshift. Tweeduizend en zestien zal een verschrikkelijk jaar worden. Dat had de hoofinspecteur enkel dagen ervoor nog gezegd. De rest is geschiedenis. Sinds de dag van de aanslagen op Zaventem en het metrostation Maalbeek in Brussel wordt de politie van Brussel West dagelijks gevolgd door journalist en programmamaker Eric Goens. Hij kreeg zeer uitzonderlijk de toestemming om uitgerekend tijdens deze periode en over alle geledingen heen het doen en laten van de Brusselse politie te registeren: zowel de BAB (Brigade Anti-Banditisme), de interventiedienst, de cel radicalisering, de hondenbrigade als de verkeerspolitie. Het volledige korps verleent zijn medewerking. Verschillende agenten werden uitgerust met borstcamera’s waardoor je hen als kijker van heel dichtbij kan volgen.

'Niveau 4', om 21.35 uur op VIER.