2BE brengt 'Champions League' ook live op het internet

woensdag 12 augustus 2009

Goed nieuws voor de voetbalfans! Vanaf dinsdag 18 augustus kan je alle 'Champions League'-wedstrijden die live door 2BE worden uitgezonden ook volgen in streaming bij 2BE.be. Zit je door omstandigheden niet voor jouw tv of ben je nog druk aan het werk, dan hoef je voortaan niets meer te missen.

Heb je geen tv of zit je in het buitenland en wil je jouw favoriete match van het kampioenenbal niet missen? Dan kan je dus vanaf dinsdag 18 augustus terecht op de speciale 'Champions League'-website van 2BE! De zender streamt alle wedstrijden die live uitgezonden worden bij 2BE op deze gloednieuwe website via Windows Media Player aan slechts € 1.10!

Bovendien komt er die dag ook een handige 'live ticker' met de hoogtepunten van de match online. En dit allemaal in de rechterbovenhoek van jouw scherm.

Lees ook:
Europees topvoetbal én CL-voorronde Anderlecht bij 2BE
Champions League nog tot 2012 bij 2BE
UEFA Champions League komende drie jaar bij PRIME
Songfestival 2010 wijkt voor finale Champions League
Bekijk 'AutoTv' online

DOSSIER: Het tv-najaar van 2009

volledig dossier

VTM logo

De drie gepensioneerde broers Fleminckx, in hun jonge jaren de schrik van Turnhout, zitten op het einde van hun leven financieel aan de grond. Raoul, de leider, overtuigt zijn twee broers om nog één grote slag te slaan: de kluis van een bank openbreken via de aanpalende woning... een begrafenisonderneming. Zal de schrik van Turnhout nog één keer van zich laten horen? Of zijn deze krasse knarren op krukken begonnen aan het slechtste plan ooit?

Met: Herwig Ilegems (César Fleminckx), Peter van den Eede (Raoul Fleminckx), Mark Verstraete (Pedro Fleminckx), Sien Eggers (Linda Van Dam), Koen De Bouw (Swiggers)

'Los Flamencos', om 21.10 uur op VTM.