2BE brengt 'Champions League' ook live op het internet

woensdag 12 augustus 2009

Goed nieuws voor de voetbalfans! Vanaf dinsdag 18 augustus kan je alle 'Champions League'-wedstrijden die live door 2BE worden uitgezonden ook volgen in streaming bij 2BE.be. Zit je door omstandigheden niet voor jouw tv of ben je nog druk aan het werk, dan hoef je voortaan niets meer te missen.

Heb je geen tv of zit je in het buitenland en wil je jouw favoriete match van het kampioenenbal niet missen? Dan kan je dus vanaf dinsdag 18 augustus terecht op de speciale 'Champions League'-website van 2BE! De zender streamt alle wedstrijden die live uitgezonden worden bij 2BE op deze gloednieuwe website via Windows Media Player aan slechts 1.10!

Bovendien komt er die dag ook een handige 'live ticker' met de hoogtepunten van de match online. En dit allemaal in de rechterbovenhoek van jouw scherm.

Lees ook:
Europees topvoetbal n CL-voorronde Anderlecht bij 2BE
Champions League nog tot 2012 bij 2BE
UEFA Champions League komende drie jaar bij PRIME
Songfestival 2010 wijkt voor finale Champions League
Bekijk 'AutoTv' online

DOSSIER: Het tv-najaar van 2009

volledig dossier

'Tien om Tegen de Sterren op te Zien' in Blankenberge (Foto: Medialaan)

Muziekshow waarin Willy Sommers en Anne De Baetzelier - vertolkt door Nathalie Meskens - 25 jaar vtm vieren met een nostalgische terugblik op 'Tien Om Te Zien', gemixt met een vleugje 'Tegen de Sterren Op'. Treden vanavond op in Blankenberge: Christoff, Paul Severs, Get Ready!, Belle Perez, Willy Sommers en Will Tura. Ook Plop, Samson en Mega Mindy zijn van de partij met een swingende kids medley. De cast van 'Tegen de Sterren Op' maakt dit muziekfeest compleet en steekt de grootste 'Tien Om Te Zien'-hits voor de gelegenheid in een hedendaags, humoristisch jasje.

'Tien Om Tegen De Sterren Op Te Zien', om 21.10 uur op VTM.