2BE brengt 'Champions League' ook live op het internet

woensdag 12 augustus 2009

Goed nieuws voor de voetbalfans! Vanaf dinsdag 18 augustus kan je alle 'Champions League'-wedstrijden die live door 2BE worden uitgezonden ook volgen in streaming bij 2BE.be. Zit je door omstandigheden niet voor jouw tv of ben je nog druk aan het werk, dan hoef je voortaan niets meer te missen.

Heb je geen tv of zit je in het buitenland en wil je jouw favoriete match van het kampioenenbal niet missen? Dan kan je dus vanaf dinsdag 18 augustus terecht op de speciale 'Champions League'-website van 2BE! De zender streamt alle wedstrijden die live uitgezonden worden bij 2BE op deze gloednieuwe website via Windows Media Player aan slechts € 1.10!

Bovendien komt er die dag ook een handige 'live ticker' met de hoogtepunten van de match online. En dit allemaal in de rechterbovenhoek van jouw scherm.

Lees ook:
Europees topvoetbal én CL-voorronde Anderlecht bij 2BE
Champions League nog tot 2012 bij 2BE
UEFA Champions League komende drie jaar bij PRIME
Songfestival 2010 wijkt voor finale Champions League
Bekijk 'AutoTv' online

DOSSIER: Het tv-najaar van 2009

volledig dossier

logo VIER logo 2014

De volgzame Patience Philips cijfert zich volledig weg voor haar heethoofdige baas en ex-model Laurel Hedare. Patience werkt als grafisch ontwerpster voor Hedore Beauty, een mega cosmeticabedrijf dat op het punt staat om revolutionaire anti-verouderingsproducten uit te brengen. Als Patience er onverwachts achter komt dat de nieuwe producten van haar werkgever vreselijke bijwerkingen hebben, bevindt ze zich ongewild in het middelpunt van een bedrijfscomplot. Wat daarna gebeurt, zal Patience voor altijd veranderen. Ze wordt vermoord, maar wordt ook getransformeerd in een vrouw met de kracht, snelheid, behendigheid en het sterke gevoel van een kat. Met haar nieuwe eigenschappen en katachtige intuïtie, wordt ze Catwoman: een sluw en sluipend schepsel dat op de grens balanceert van goed en kwaad. Zoals elke wilde kat is ze gevaarlijk, ongrijpbaar en ontembaar...

Met: Halle Berry (Patience Phillips), Sharon Stone (Laurel Hedare), Benjamin Bratt (Tom Lone), Lambert Wilson (George Hedare), e.a.

'Catwoman', om 20.35 uur op VIER.