2BE brengt 'Champions League' ook live op het internet

woensdag 12 augustus 2009

Goed nieuws voor de voetbalfans! Vanaf dinsdag 18 augustus kan je alle 'Champions League'-wedstrijden die live door 2BE worden uitgezonden ook volgen in streaming bij 2BE.be. Zit je door omstandigheden niet voor jouw tv of ben je nog druk aan het werk, dan hoef je voortaan niets meer te missen.

Heb je geen tv of zit je in het buitenland en wil je jouw favoriete match van het kampioenenbal niet missen? Dan kan je dus vanaf dinsdag 18 augustus terecht op de speciale 'Champions League'-website van 2BE! De zender streamt alle wedstrijden die live uitgezonden worden bij 2BE op deze gloednieuwe website via Windows Media Player aan slechts 1.10!

Bovendien komt er die dag ook een handige 'live ticker' met de hoogtepunten van de match online. En dit allemaal in de rechterbovenhoek van jouw scherm.

Lees ook:
Europees topvoetbal n CL-voorronde Anderlecht bij 2BE
Champions League nog tot 2012 bij 2BE
UEFA Champions League komende drie jaar bij PRIME
Songfestival 2010 wijkt voor finale Champions League
Bekijk 'AutoTv' online

DOSSIER: Het tv-najaar van 2009

volledig dossier

Tom Barman van dEUS in 'Belpop' (Canvas)

Tom Barman reist naar Napels. Daar draaide Matteo Garrone in 2008 de harde en realistische misdaadfilm 'Gomorra'. Barman spreekt daarover met acteur Salvatore Cantalupo, kleermaker in de film en zelf afkomstig uit een kleermakersfamilie. Met Gennaro Aquino, de locatiemanager van de film, loopt hij door de gevaarlijke Camorra-wijk Scampia. En hij praat ook met regisseur en scenarist Matteo Garrone, die het geruchtmakende boek van Roberto Savione vertaalde naar film.

'Shot On Location', om 22.35 uur op Canvas.