2BE brengt 'Champions League' ook live op het internet

woensdag 12 augustus 2009

Goed nieuws voor de voetbalfans! Vanaf dinsdag 18 augustus kan je alle 'Champions League'-wedstrijden die live door 2BE worden uitgezonden ook volgen in streaming bij 2BE.be. Zit je door omstandigheden niet voor jouw tv of ben je nog druk aan het werk, dan hoef je voortaan niets meer te missen.

Heb je geen tv of zit je in het buitenland en wil je jouw favoriete match van het kampioenenbal niet missen? Dan kan je dus vanaf dinsdag 18 augustus terecht op de speciale 'Champions League'-website van 2BE! De zender streamt alle wedstrijden die live uitgezonden worden bij 2BE op deze gloednieuwe website via Windows Media Player aan slechts 1.10!

Bovendien komt er die dag ook een handige 'live ticker' met de hoogtepunten van de match online. En dit allemaal in de rechterbovenhoek van jouw scherm.

Lees ook:
Europees topvoetbal n CL-voorronde Anderlecht bij 2BE
Champions League nog tot 2012 bij 2BE
UEFA Champions League komende drie jaar bij PRIME
Songfestival 2010 wijkt voor finale Champions League
Bekijk 'AutoTv' online

DOSSIER: Het tv-najaar van 2009

volledig dossier

Mich en Herman (La Bastide) in 'Met Vier in Bed' (foto: VTM -  MEDIALAAN 2016)

In het dorpje Goulles (Auvergne) baten dierenarts Mich en voormalig restaurantuitbater Herman al acht jaar hun B&B La Bastide uit, ondergebracht in een oude schuur. De schuur is indrukwekkend door haar grootte en haar ligging, hoog op een heuveltop. Het koppel knapte het pand destijds op en bouwde het om tot een B&B met drie gastenkamers onder de nok van het dak. Herman is de kok des huizes: met zijn jarenlange ervaring in de keuken zorgt hij voor pure culinaire verwennerij. Tijdens de zomer is het zalig relaxen aan het zwembad met zonneterras, waar bezoekers een prachtig uitzicht hebben over de vallei.

'Met Vier in Bed', om 21.30 uur op VTM.