2BE brengt 'Champions League' ook live op het internet

woensdag 12 augustus 2009

Goed nieuws voor de voetbalfans! Vanaf dinsdag 18 augustus kan je alle 'Champions League'-wedstrijden die live door 2BE worden uitgezonden ook volgen in streaming bij 2BE.be. Zit je door omstandigheden niet voor jouw tv of ben je nog druk aan het werk, dan hoef je voortaan niets meer te missen.

Heb je geen tv of zit je in het buitenland en wil je jouw favoriete match van het kampioenenbal niet missen? Dan kan je dus vanaf dinsdag 18 augustus terecht op de speciale 'Champions League'-website van 2BE! De zender streamt alle wedstrijden die live uitgezonden worden bij 2BE op deze gloednieuwe website via Windows Media Player aan slechts 1.10!

Bovendien komt er die dag ook een handige 'live ticker' met de hoogtepunten van de match online. En dit allemaal in de rechterbovenhoek van jouw scherm.

Lees ook:
Europees topvoetbal n CL-voorronde Anderlecht bij 2BE
Champions League nog tot 2012 bij 2BE
UEFA Champions League komende drie jaar bij PRIME
Songfestival 2010 wijkt voor finale Champions League
Bekijk 'AutoTv' online

DOSSIER: Het tv-najaar van 2009

volledig dossier

'Amateurs' (foto: VTM -  MEDIALAAN 2014)

Jan Delvo, een vijftigjarige assistent-verzekeringsmakelaar, is de enthousiaste bezieler van het amateurtoneelgezelschap De Pajotters. Elk jaar schrijft Jan zijn eigen deurenkomedies die tot nu toe nog nooit de erkenning van het Koninklijk Landjuweel: d jaarlijkse wedstrijd voor het beste amateurgezelschap van het land - hebben gekregen. Jos Van Beneden, de voorzitter van het gezelschap, wil hier iets aan doen. En daar heeft de professionele en bekende regisseur Stanny Krets alles mee te maken. In een wanhoopspoging om, in zijn laatste jaar als voorzitter, het Koninklijk Landjuweel in de wacht te slepen maakt Jos immers een keuze die het leven van Jan Delvo totaal overhoop zal gooien.

Nieuwe fictiereeks met Marc Van Eeghem (Jan Delvo), Ludo Hoogmartens (Patrick Brusten), Stany Crets (Stanny Krets), Fred Van Kuyk (Jos van Beneden), Jonas Van Geel (Tim Delvo).

'Amateurs', om 21.45 uur op VTM.