2BE brengt 'Champions League' ook live op het internet

woensdag 12 augustus 2009

Goed nieuws voor de voetbalfans! Vanaf dinsdag 18 augustus kan je alle 'Champions League'-wedstrijden die live door 2BE worden uitgezonden ook volgen in streaming bij 2BE.be. Zit je door omstandigheden niet voor jouw tv of ben je nog druk aan het werk, dan hoef je voortaan niets meer te missen.

Heb je geen tv of zit je in het buitenland en wil je jouw favoriete match van het kampioenenbal niet missen? Dan kan je dus vanaf dinsdag 18 augustus terecht op de speciale 'Champions League'-website van 2BE! De zender streamt alle wedstrijden die live uitgezonden worden bij 2BE op deze gloednieuwe website via Windows Media Player aan slechts 1.10!

Bovendien komt er die dag ook een handige 'live ticker' met de hoogtepunten van de match online. En dit allemaal in de rechterbovenhoek van jouw scherm.

Lees ook:
Europees topvoetbal n CL-voorronde Anderlecht bij 2BE
Champions League nog tot 2012 bij 2BE
UEFA Champions League komende drie jaar bij PRIME
Songfestival 2010 wijkt voor finale Champions League
Bekijk 'AutoTv' online

DOSSIER: Het tv-najaar van 2009

volledig dossier

'Zo Man Zo Vrouw' (foto: VIJF -  SBS Belgium 2017)

Alexandra (41, professioneel masseuse) is one hell of a woman en dat is ook Michal (55, paracommando op rust) niet ontgaan. Ze wonen in een voormalig rendez-vous hotel en dat voelt een beetje spooky aan. Voor mannen als Jani toch. Gelukkig vallen er geen lijken uit de kast, maar wel een pak bijzondere kledingstukken. Dat gaat van lang en saai tot ubersexy bij Alexandra, en van camouflageshorts voor tieners tot jassen zonder kraag bij Michal. Hij is wellicht ook de enige militair die met zijn gevechtskledij eerst langs de kleermaker liep. Het wordt een hete aflevering vol liefde en met een knaller van een make-over.

'Zo Man Zo Vrouw', om 20.35 uur op VIJF.