Verse afleveringen van 'De Boterhamshow'

zondag 11 november 2018

Vanaf maandag 12 november zie je weer verse afleveringen van 'De Boterhamshow': een enerverend ontbijtprogramma met poppen voor kinderen vanaf 6 jaar n hun ouders.

Presentator Opper de Pop ontvangt gloednieuwe tafelgasten als Willem Pollepel, Roodkapje en Steef Stronk. De laatste hits van artiesten als Frans Deense worden ten gehore gebracht en er worden nieuwe spellen gespeeld. Vertrouwde gezichten als Nico de Neushoorn en Peter Allesweter zijn ook weer van de partij. Achter de schermen probeert opnameleider Berny wederom de chaotische boel bij elkaar te houden.

Iedere aflevering van 'De Boterhamshow' heeft een eigen interactieve aflevering op boterhamshow.nl. Hier kunnen kijkers Berny van maandag t/m vrijdag 24 uur per dag helpen om de show van de volgende dag voor te bereiden. Vanaf eind november is boterhamshow.nl ook in de weekenden en in de vakanties geopend, en kunnen kijkers spelletjes spelen in de studio.

Credits
'De Boterhamshow' is bedacht en ontwikkeld door Ajé Boschhuizen (NTR). De scenario’s zijn van de hand van een team van schrijvers, onder wie Niels van der Laan, Pieter Derks, Merijn Scholten, Thomas Gast en Ronald Snijders. De decors zijn ontworpen door David Grifhorst (o.a. bekend van The Passion). De poppen worden gespeeld door een groep poppenspelers en van stemmen voorzien door o.a. Georgina Verbaan, Roué Verveer, Tygo Gernandt, Joep Onderdelinden, Annick Boer en Martine Sandifort.

'De Boterhamshow', vanaf 12 november maandag t/m vrijdag tussen 7.45 en 8.00 uur op NPO Zappelin.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VIJF logo

De liefde staat dit keer centraal. Na veel lessen waarin de klas allerlei technieken heeft geleerd om hun seksleven een boost te geven, draait het deze keer om liefde, intense intimiteit en aandacht voor elkaar via verleiding. Oftewel: hoe breng je nog meer liefde in de seks?

'Sex Academy', om 22.35 uur op VIJF.

Dossiers