'Reporter Radio': de handel in Nigeriaanse meisjes

zaterdag 9 september 2017
Foto: © KRO-NCRV 2016

Het aantal Nigeriaanse bootvluchtelingen neemt dit jaar flink toe. In de eerste vier maanden van dit jaar zijn er volgens Save The Children bijna 1.600 Nigeriaanse jonge meisjes aangekomen in ItaliŽ.

Wat gebeurt er met deze kwetsbare jonge meisjes? Waar komen ze terecht? Hoe kan voorkomen worden dat ze in de prostitutie terecht komen? En doet de politie wel voldoende? 'Reporter Radio' duikt in de mistige wereld van de handel in Nigeriaanse meisjes.

'Reporter Radio', zondag 10 september om 19.00 uur op NPO Radio 1.

'Sports Late Night' (foto: VIER - © SBS Belgium 2017)

Op vrijdag en zaterdag brengt Sports Late Night verslag uit van alle matchen en alle doelpunten van de Jupiler Pro League. Afwisselend gidsen Bart Raes en Gilles De Coster de kijker door de wedstrijden van de dag, en gaan ze dieper in op betwistbare fases en de stand van het Belgische voetbal. Geert De Vlieger is als vaste voetbalexpert op post. Daarnaast is er ook ruimte voor internationaal voetbal en succesvolle Belgen in andere sporttakken in het buitenland - denk aan: Stoffel Vandoorne (F1), David Goffin (Tennis) of Thomas Pieters (golf).

'Sports Late Night', om 22.55 uur op VIER.