Patty Brard, op locatie: Dutch Design Week Eindhoven en Diana Matroos en Diana Matroos

zondag 21 oktober 2018

Tv-persoonlijkheid Patty Brard maakte voor de NTR samen met Diederik Jekel een vierdelige tv-serie 'Vetgelukkig?!' (vanaf 23 oktober op NPO 3).

In het programma onderzoeken beiden hun persoonlijke ervaringen en worden de wetenschappelijke en culturele kanten van overgewicht belicht. Patty Brard is ervaringsdeskundige; begin dit jaar onderging de presentatrice een maagverkleining in haar strijd tegen de kilo's.

Presentatie: Jellie Brouwer

Dinsdag 23 oktober: op locatie: Dutch Design Week Eindhoven
Het is weer Dutch Design Week in Eindhoven en Kunststof is er live bij. Het grootste designevenement van Noord-Europa presenteert werk en concepten van ruim 2600 ontwerpers aan bezoekers uit binnen- en buitenland. Vanaf deze bijzondere locatie hebben we drie gasten: ontwerper Piet Hein Eek, Floris Wubben maakt meubels van keramiek en Ermi van Oers is ontwerper van de ‘groene’ lamp.

Presentatie: Jellie Brouwer

Woensdag 24 oktober: Geen uitzending i.v.m. voetbal

Donderdag 25 oktober: Diana Matroos, journalist
In 2016 gaf Matroos na achttien jaar haar vaste baan op als nieuwslezer bij RTL Nieuws. Sindsdien is ze te horen op BNR Nieuwsradio en presenteerde ze vorig jaar het spraakmakende verkiezingsdebat in Theater Carré. En nu is ze een van de nieuwe presentatoren bij het discussieprogramma 'Buitenhof'.

Presentatie: Petra Possel

'Kunststof', maandag 22 oktober t/m donderdag 25 oktober om 19.30 uur bij de NTR op NPO Radio 1.

logo VTM logo

Donderdag en zondag werken de Rode Duivels hun laatste twee wedstrijden af in groep 2 van Divisie A van de Nations League. De Rode Duivels wonnen zowel op het veld van IJsland (0-3) als in eigen huis van Zwitserland (2-1) en staan met een 6 op 6 aan de leiding in de groep, samen met Zwitserland. IJsland, het zwakke broertje van deze poule, telt na 3 wedstrijden nog steeds 0 punten, en is nu al zeker van de degradatie naar Divisie B.

'Uefa Nations League: BelgiŽ-Ijsland', om 20.25 uur bij VTM.