Nieuwe verhalen in 'Hello Goodbye'

donderdag 13 september 2018

Joris Linssen is weer te zien in een prachtig nieuw seizoen van 'Hello Goodbye'. Op Schiphol spreekt Joris spontaan mensen aan, die iemand wegbrengen of komen ophalen en dit leidt tot ontroerende en verrassende gesprekken. Verhalen over liefde, vriendschap en familiebanden.

In de tweede aflevering van 'Hello Goodbye' het verhaal van een vrouw die haar zoon verloor door een brommerongeluk, vertelt een jonge vader hoe hij in de gevangenis terecht kwam en zijn leven beterde, vertellen twee vrouwen over hun liefde voor elkaar en hun vijftig honden en praat Joris met een moeder en dochter over hun uit elkaar gevallen gezin.

'Hello Goodbye', vrijdag 14 septemer om 22.20 uur op NPO 1.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'De Rechtbank' (foto: VIER - © SBS Belgium 2018)

In Luik heeft een vrouw een onverzekerd en ongekeurd voertuig op de openbare weg geplaatst. In de rechtbank van Tongeren wordt een man vervolgd voor opzettelijke slagen en verwondingen. Het slachtoffer vraagt een schadevergoeding. In Leuven wordt een man vervolgd voor vluchtmisdrijf. Hij reed een geparkeerde wagen aan. En voor de correctionele rechtbank van Brussel verschijnt een vrouw die leningen zou zijn aangegaan zonder ze af te betalen. Ze beweert ook slachtoffer te zijn van identiteitsdiefstal. En in Brugge wordt een man vervolgd voor het verhandelen van cannabis.

'De Rechtbank', om 20.35 uur op VIER.

Dossiers