Nieuw VTM-programma voor Sonja Kimpen: oproep

zaterdag 21 april 2007

Vlaanderen maakte in 2005 kennis met de strenge gezondheidscoach Sonja Kimpen in het VTM-programma 'Je Bent Wat Je Eet'. Na twee seizoenen begeleidt Sonja de Vlamingen nog steeds via haar boeken. Binnenkort verschijnt ze terug op het scherm...

In haar nieuw programma neemt Sonja Kimpen de Vlamingen terug mee naar hun trouwdag. Anno 2007 komen de bruidsparen tot de schrikwekkende ontdekking: toen waren ze in topvorm. Vandaag blijkt het net iets anders. Sonja Kimpen brengt de koppels terug naar hun huwelijksdag en heeft maar één doel: 'Terug in je trouwkleren'.

Wil jij terug schitteren als toen? Stuur een brief met enkele foto's naar:

'Terug in je trouwkleren'
1800 Vilvoorde

of mail naar trouwkleren@vtm.be

logo Canvas logo

Twee Finse grotduikers komen om het leven in een diepe grot ergens in Noorwegen. Nadat een officiële Noorse bergingsoperatie met de hulp van Britse experten is afgeblazen, besluiten de overblijvende duikers van de groep zelf naar hun overleden vrienden op zoek te gaan. De documentaire brengt verslag uit van deze geheime en gevaarlijke duikmissie. Naast de enorme fysieke inspanning vereist de zoektocht ook mentaal veel van de ervaren duikers. Ze hebben de families namelijk beloofd dat ze weer herenigd zullen worden met hun omgekomen gezinsleden. Documentaire van Juan Reina.

'Diving into the Unknown', om 22.40 uur op Canvas.