Mr. Bean Weekend op Boomerang

zondag 1 juli 2018

Mr. Bean is weer te zien op Boomerang met nieuwe afleveringen! Ook nu blijkt maar weer dat overal waar hij komt, er problemen ontstaan. Wat weet hij nu weer op eigenaardige en komische wijze naar zijn hand te zetten? Plof uit school lekker op de bank en lach mee met Mr. Bean!

Bij Mrs. Wicket, de strenge huisbaas van Mr. Bean, en haar eenogige kat Scrapper lopen de irritaties wederom hoog op.

'MR BEAN WEEKEND', vanaf 7 juli zaterdag & zondag om 13.30 uur.

'BE COOL, SCOOBY-DOO!', iedere dag om 09.05 uur

Ook deze maand kijk je weer naar de speciale 'Be Cool Scooby-Doo!' programmering met 'Het Grote Scooby Mysterie'. Geniet van dubbele afleveringen van 'Be Cool Scooby-Doo', met daar tussenin leuke spelletjes voor iedereen. Word zelf een detective en los de mysteries op en test jouw observatie vaardigheden. Iemand van de Scooby-Doo gang is uit op kattenkwaad uit, kom jij erachter wie en hoe en waarom?

In 'Be Cool, Scooby-Doo!' is de Scooby-Doo bende terug met een moderne en humoristische twist. We gaan opnieuw op roadtrip door Verenigde Staten met de Mysterie Machine. Onderweg werken Fred, Velma, Daphne, Shaggy and Scooby-Doo hard om hun eigen excentrieke problemen op te lossen, terwijl er ook eindeloze, geheimzinnige mysteries op hun te wachten staan. Stap aan boord van de Mysterie Machine en maak je klaar voor avontuur!

Mis 'Het Grote Scooby Mysterie' niet en test jouw detective vaardigheden. Iedere dag om 09.05 uur.

'BOOMERANG ZOMER CINEMA', iedere dag om 9.55 uur

Deze zomer bekijk je iedere dag de leukste films bij Boomerang, met onder andere films van Scooby-Doo, Tom & Jerry, Alpha en Omega, en Garfield. Daarnaast zie je in juli en augustus ook de première van 'Air Bud Spikes Back' (25 juli), 'Air Buddies' (1 augustus) en 'Chestnut: Hero of Central Park' (8 augustus).

Mis de leukste films niet en ga er lekker voor zitten dagelijks om 09.55 uur.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Jeroen Meus in 'Dagelijkse Zomerkost' (foto: Eťn - © VRT 2017)

Jeroen Meus doet ook dit seizoen de zomer door. Binnenkort trekt hij naar Spanje om daar overheerlijke zomerkost klaar te maken, maar voor het zover is kookt hij nog even in eigen land. De populaire tv-chef zoekt de speelpleinen op en maakt klaar wat de spelende kids graag naar binnen werken. Beginnen doet Jeroen met een ideaal vieruurtje met zomers fruit en romige vanille voor alleman.

'Dagelijkse Zomerkost', om 19.40 uur op Eťn.

Dossiers