'MAX Muziekspecial: Opera Sing Along' op NPO 2

zaterdag 7 juli 2018

MAX zendt op zondag 8 juli om 19.20 uur op NPO 2 'Opera Sing Along' uit. Een uniek meezingprogramma met verschillende operahits.

Met optredens van onder meer Marco Bakker, Francis van Broekhuizen en Leona Philippo.

Op zondag 8 juli zendt MAX op 19.20 uur op NPO 2 de 'Opera Sing Along' uit. De registratie van het gelijknamige evenement toont verschillende muzikale optredens. De nummers worden uitgevoerd door onder meer Francis van Broekhuizen, Adriano Graziani, Laetitia Gerards, Raoul Steffani. De speciale gast is niemand minder dan Marco Bakker. Op 80-jarige leeftijd behoort hij nog steeds tot de internationale top. En zangeres Leona Philippo waagt zich bij 'Opera Sing Along' voor het eerst aan het genre opera.

De muzikale begeleiding is in handen van philharmonie zuidnederland, Opera Zuid en Brabant Koor. Voor 'Opera Sing Along' spelen ze bekende kunners uit onder meer de opera's La Traviata, Carmen en Rigoletto.

'MAX Muziekspecial: Opera Sing Along', zondag 8 juli om 19.20 uur op NPO 2.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo één logo V3 één V3

Omdat Atil ziek valt, moet Helena op het laatste moment een zitting van hem overnemen. Op het eerste gezicht een eenvoudige zaak, maar tijdens de zitting krijgt Helena de indruk dat er iets niet helemaal klopt. Wanneer ze de zaak laat uitstellen en het dossier heropent, komt ze op het spoor van een criminele motorbende die niet aarzelt om haar te bedreigen. Kan Helena zich nog helemaal in de zaak vastbijten als ze zichzelf ermee in gevaar brengt?

'De Ridder', om 21.25 uur op Eén.

Dossiers