'Man Bijt Hond' bindt Surinaamse hoofddoeken

donderdag 22 november 2007

Praatgroepen heb je in allerlei vormen. Speciaal voor Surinaamse dames heeft 'Sisa' Mathilda uit Amsterdam een Sisterhood opgericht. 'Man Bijt Hond' van de NCRV volgt het jaarlijkse uitje van de groep, bedoeld om de batterij van de dames weer op te laden.

Het weekendje staat bol van de Surinaamse gewoontes en tradities. En van de activiteiten is het binden van Surinaamse hoofddoeken.

Om buren dichter bij elkaar te brengen komt Man bijt hond spontaan langs met de buurtborrel, deze keer in het Friese Harlingen. De cameraploeg belandt daar in een sfeervolle huiskamerbar met exotische dieren en andere bijzondere 'vogels'.

'Man Bijt Hond', vrijdag 23 november om 18.55 uur op Nederland 2.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

VTM logo

Tom Popper, een succesvol projectontwikkelaar in New York, is door zijn werk totaal vervreemd van zijn gezin. Dat verandert allemaal wanneer zijn vader hem een pingun nalaat. Door een misverstand krijgt hij er zelfs nog vijf pinguns bij, die zijn leven compleet op zijn kop zetten. Poppers kinderen zijn echter dol op de beestjes en om hun liefde voor hem terug te winnen, besluit Thomas de pinguns te houden.

Met: Jim Carrey (Mr. Popper), Carla Gugino (Amanda), Angela Lansbury (Mrs. Van Gundy), Ophelia Lovibond (Pippi), Madeline Carroll (Janie).

'Mr. Popper's Penguins', om 20.25 uur op VTM.

Dossiers