Lodewijk Asscher (PVDA) in 'WNL Op Zondag'

zaterdag 10 november 2018

De zondag begint met Rick Nieman. In 'WNL Op Zondag' ontvangt de presentator prominente gasten over het laatste nieuws, actuele onderwerpen en brandende kwesties.

De rechts-georiënteerde talkshow wordt live uitgezonden op NPO1 vanuit het Vondelpark in Amsterdam.

PvdA-partijleider Lodewijk Asscher is te gast bij Rick Nieman. De fractievoorzitter schreef een vurig pamflet tegen de dreigepidemie: het uitschelden en bedreigen van leerkrachten, loketmedewerkers, ambulancepersoneel, huisartsen.

VVD-prominent Uri Rosenthal, voormalig minister van Buitenlandse Zaken, schreef zijn memoires. In de biografie 'Waarnemer, Adviseur, Beslisser' schetst hij zijn loopbaan in de wetenschap en politiek.

Zondag verzamelen meer dan 60 staatshoofden en regeringsleiders zich in Parijs voor de herdenking van de Eerste Wereldoorlog. Protocol-expert Jan Jaap van Weering legt uit hoe het protocol werkt tijdens zo’n bijeenkomst.

Boerin Agnes, bekend van 'Boer Zoekt Vrouw', staat op de planken met een stuk over haar werk als boerin. Ook Boer Frans komt vertellen over het boerenleven en het leven ná 'Boer Zoekt Vrouw'. 

'WNL Op Zondag', zondag 11 november om 9.30 uur op NPO 1.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VIJF logo

De liefde staat dit keer centraal. Na veel lessen waarin de klas allerlei technieken heeft geleerd om hun seksleven een boost te geven, draait het deze keer om liefde, intense intimiteit en aandacht voor elkaar via verleiding. Oftewel: hoe breng je nog meer liefde in de seks?

'Sex Academy', om 22.35 uur op VIJF.

Dossiers