Liefde centraal in 'Ajouad: Kaaskop of Mocro?'

woensdag 13 september 2017
Foto: © KRO-NCRV 2016

In deze aflevering staat de liefde centraal. Ajouad volgt Yasmin en Adriaan, een jong Marokkaans Nederlands stel dat binnenkort in het huwelijksbootje stapt. Zij is Marokkaans en hij is bekeerd tot de Islam.

Verder spreekt hij Leila. Toen zij besloot te scheiden van haar man, voelde ze zich in de steek gelaten door de Marokkaanse gemeenschap. En een Marokkaanse vrouw, die met een Surinamer trouwt… Dat wordt ook niet gewaardeerd in de gemeenschap.

In Marokko praat hij met Nederlanders die daar de liefde van hun leven vonden. Hoeveel aanpassing vergt dat?

'Ajouad: Kaaskop of Mocro?', donderdag 14 september om 21.45 uur op NPO 3.

'Sports Late Night' (foto: VIER - © SBS Belgium 2017)

Op vrijdag en zaterdag brengt Sports Late Night verslag uit van alle matchen en alle doelpunten van de Jupiler Pro League. Afwisselend gidsen Bart Raes en Gilles De Coster de kijker door de wedstrijden van de dag, en gaan ze dieper in op betwistbare fases en de stand van het Belgische voetbal. Geert De Vlieger is als vaste voetbalexpert op post. Daarnaast is er ook ruimte voor internationaal voetbal en succesvolle Belgen in andere sporttakken in het buitenland - denk aan: Stoffel Vandoorne (F1), David Goffin (Tennis) of Thomas Pieters (golf).

'Sports Late Night', om 22.55 uur op VIER.