Herfst vol warmte en liefde met nieuw seizoen 'All You Need Is Love'

vrijdag 5 oktober 2018
Foto: RTL 4 - © RTL 2018

Op zaterdag 6 oktober keert het populaire liefdesprogramma 'All You Need Is Love' terug op RTL 4. In zeven afleveringen treedt presentator Robert ten Brink op als ware matchmaker. Niet alleen binnen de eigen landgrenzen gaat hij opzoek naar verloren en geheime liefdes, ook reist hij af naar Australië om familie en geliefdes te herenigen.

Het seizoen zal traditiegetrouw worden afgesloten met de 'All You Need Is Love' Kerstspecial, waarin het liefdesvuur extra hoog wordt opgestookt. Vanaf zaterdag 6 oktober is 'All You Need Is Love' wekelijks om 20.00 uur te zien bij RTL4.

De dagen worden korter, de avonden donkerder en kouder: de herfst komt het land weer in. Gelukkig brengt 'All You Need Is Love' warmte terug in de woonkamer. In het nieuwe seizoen worden oude geliefden weer bij elkaar gebracht, stille liefdes ontmaskert en gebroken harten gelijmd. Of het nu gaat om liefde in het binnen- of buitenland, voor Doctor Love is niets te gek. Ook dit jaar zal Robert de landsgrenzen oversteken: hij zal wederom heel Australië doorreizen om families te herenigen. Liefde, emotie en tranen zijn gegarandeerd tijdens dit 26e seizoen van 'All You Need Is Love'.

'All You Need Is Love' wordt geproduceerd door EndemolShine.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo één logo V3 één V3

Omdat Atil ziek valt, moet Helena op het laatste moment een zitting van hem overnemen. Op het eerste gezicht een eenvoudige zaak, maar tijdens de zitting krijgt Helena de indruk dat er iets niet helemaal klopt. Wanneer ze de zaak laat uitstellen en het dossier heropent, komt ze op het spoor van een criminele motorbende die niet aarzelt om haar te bedreigen. Kan Helena zich nog helemaal in de zaak vastbijten als ze zichzelf ermee in gevaar brengt?

'De Ridder', om 21.25 uur op Eén.

Dossiers