'Harry en Meghan, Een Koninklijk Sprookje' bij AVROTROS

woensdag 16 mei 2018

De documentaire 'Harry en Meghan, een Koninklijk Sprookje' vertelt het verrassende liefdesverhaal van de Britse prins Harry en zijn aanstaande, actrice Meghan Markle.

De toekomstige Britse prinses is gescheiden en bovendien Amerikaanse en is hierdoor in alles het tegenovergestelde van Kate Middleton. Aan de hand van interviews met betrokkenen en insiders krijgt de kijker een bijzonder inkijkje in het verleden van Markle.

Meghan Markle's voorouders worstelden met hun bestaan in het 19e-eeuwse Amerika. Aan de kant van haar moeder is er een geschiedenis van diepgewortelde rassendiscriminatie op het platteland van Tennnessee. Overgrootouders aan haar vaders kant kenden het harde leven in de 19e-eeuwse steenkolenmijnen van de Appalachen. De documentaire gaat terug naar het moment waarop Markle’s voorouders voet zetten op Amerikaanse grond en stuit daar op verrassende informatie over hun achtergrond.

Zelf groeide Meghan Markle op in het zonnige Californië, met ouders die werkten in de filmindustrie. Ze is een succesvolle actrice in Hollywood, maar staat op het punt om deel uit te maken gaan maken van het iconische Britse Koningshuis. Een koninklijk sprookje.

'Harry en Meghan, een Koninklijk Sprookje', donderdag 17 mei om 21.30 uur bij AVROTROS op NPO 1.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Tipsy' (foto: VIJF - © SBS Belgium 2018)

De zussen Kerkhofs maken zich klaar om aan hun experiment te beginnen, maar eerst ondergaan ze nog een uitgebreide screening. Na de medische testen vliegen ze er meteen in en gaan op café. Dat het niet allemaal een pretje is, blijkt wanneer professor Marc Sabbe hen na het uitgaan aan enkele testen onderwerpt. Kat wordt geconfronteerd met het feit dat het avondje drinken veel zwaardere gevolgen voor haar lichaam heeft dan ze verwacht had.

'Tipsy', om 20.35 uur op VIJF.

Dossiers