'Echt niet OK' over vrienden

maandag 15 oktober 2018

In het nieuwe seizoen van 'Echt niet OK' behandelen Jan Kooijman, Katja Schuurman en Ajouad El Miloudi situaties uit het dagelijks leven die iedereen herkent en die heel snel ongemakkelijk kunnen worden.

In de zevende aflevering van het nieuwe seizoen van 'Echt niet OK' staan vrienden centraal. Deze week is comedian Soundos el Ahmadi. Zij had in 'Expeditie Robinson' weinig vrienden, maar in het echte leven heeft ze er veel te veel. Vooral mannen. Jan, Katja en Ajouad bespreken met Soundos wat je wel en niet kunt maken in vriendschappen, hoe je vrienden uit verschillende vriendschapscirkels moet begroeten en natuurlijk of seks nog altijd een ding is in gemengde vriendschappen.

'Echt niet OK', dinsdag 16 oktober om 22.05 uur op NPO 3.

logo VTM logo

Donderdag en zondag werken de Rode Duivels hun laatste twee wedstrijden af in groep 2 van Divisie A van de Nations League. De Rode Duivels wonnen zowel op het veld van IJsland (0-3) als in eigen huis van Zwitserland (2-1) en staan met een 6 op 6 aan de leiding in de groep, samen met Zwitserland. IJsland, het zwakke broertje van deze poule, telt na 3 wedstrijden nog steeds 0 punten, en is nu al zeker van de degradatie naar Divisie B.

'Uefa Nations League: BelgiŽ-Ijsland', om 20.25 uur bij VTM.