'Droomhuis Gezocht' maandag op pad in Italie

zondag 29 maart 2015

Op maandag 30 maart kun je weer kijken naar een nieuwe aflevering van het MAX-programma 'Droomhuis Gezocht'. In dit programma helpt presentator Sybrand Niessen Nederlanders bij de zoektocht naar hun droomhuis in het buitenland.

In deze aflevering is hij in Italië. Je ziet 'Droomhuis Gezocht' iedere maandag om 21.20 uur op NPO 1.

Conny en André wonen naar eigen zeggen op het mooiste plekje van Vlissingen, maar na een inbraak voelen ze zich er toch minder prettig. Ze denken nu serieus aan wonen in Italië, het land waaraan ze al twintig jaar hun hart hebben verpand. Qua voorbereidingen zit het wel goed. Conny zit sinds kort op Italiaanse les en ze weten precies waar hun droomhuis moet staan: in de buurt van het Lago Maggiore, het grootste meer van Italië, want daar kun je heerlijk omheen fietsen.

Aan Sybrand de schone taak om samen met Conny, André en teckel Bas hun ideale woning te vinden, het liefst met uitzicht op het water en vooral niét op een spoorlijn. Tijdens deze speurtocht leren ze echt Italiaans ijs maken en varen ze in een bootje over het Lago Maggiore. Tot slot horen ze Cor Bakker piano spelen.

'Droomhuis Gezocht', maandag 30 maart om 21.20 uur bij MAX op NPO 1.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Alloo en de Liefde' (foto: VTM - © MEDIALAAN 2018)

Luk Alloo spreekt onder andere met mannen en vrouwen die al dan niet bewust alleen leven, relatieverslaafd of monogaam zijn, bij hun eerste lief zweren of niet trouw kunnen blijven, voor betaalde liefde kiezen of hun partner hebben leren kennen via een blind date.

'Alloo en de Liefde', om 21.40 uur op VTM.

Dossiers