Derde seizoen 'The Great Australian Bake Off' bij MAX

zaterdag 15 september 2018

MAX zendt het derde seizoen uit van 'The Great Australian Bake Off'. Het Australische bakprogramma is vanaf zondag 16 september elke week te zien om 08.35 uur op NPO 1.

Twaalf Australische thuisbakkers gaan aan de slag om juryleden Maggie Beer en Matt Moran ervan te overtuigen dat zij het lekkerst kunnen bakken! Zij worden bijgestaan door het komische presentatieduo Claire Hooper en Mel Buttle. In tien afleveringen voeren de kandidaten verschillende bakopdrachten uit. Elke week mag één kandidaat zich meesterbakker noemen, terwijl een ander juist de tent moet verlaten. Zo blijven er uiteindelijk drie finalisten over, waarvan eentje zich uiteindelijk de beste thuisbakker van Australië mag noemen.

Taart
Een verse lading Australische bakkers! De twaalf bakkende kandidaten geven de eerste aflevering een eigen draai aan het maken van een marmertaart. Verder geeft jurylid Maggie bij de technische opdracht Franse les met haar eigen versie van de madeleine. De bakkers sluiten af met het spektakelstuk: een fantastische kinderverjaardagstaart.

'The Great Australian Bake Off' - seizoen 3, vanaf zondag 16 september elke week om 8.35 uur op NPO 1.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo één logo V3 één V3

Om te worden wie hij wilde zijn, moest Jani als tiener danig revolteren. Welke vrijheden vinden jongeren belangrijk voor hun zelfontplooiing? En hoe tonen ze hun eigenheid? Een les over rebels zijn en durven gaan voor je eigen dromen. Jani Kazaltzis trekt als gastleerkracht naar het Go! Technisch Atheneum Horteco in Vilvoorde.

'De Klas', om 20.40 uur op Eén.

Dossiers